Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

T-shirt

Varenummer:
47230

T-shirt

Varenummer:
47230
62,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Den blødeste bomulds T-shirt, som du kan sætte dit eget personlige præg på. Dekorer den med tusch og maling beregnet til tekstil, batikfarver, samt dekorerede transferark m.m

Den hvide T-shirt er dit tomme lærreder, der higer efter en smule kreativ udfoldelse. Slip fantasien fri, for nu har du chancen for at skabe en personlig T-shirt til dig selv, eller en du holder af. Gemmer din kreative værktøjskasse på en god tusch eller noget tekstilmaling, er der intent der kan stoppe dig. Inden du springer ud på det kreative projekt, lægger du et stykke plast eller pap ind i T-shirten, så farverne ikke smitter af på bagsiden. Strygefikser til sidst dit kunstværk på T-shirten, så farverne holder til i vask efterfølgende.

Wauw! En T-shirt i eget design, lyder da ikke helt ringe, hvis du har en lille kunstner gemt i maven. Med den hvide bomulds T-shirt har du pludselig mulighed for tage på et lille krea-eventyr, enten alene eller sammen med andre. Du kan bringe din egen unikke stil i spil og skabe en bluse, som med garanti ikke ligner nogen andres. Bær den og vis stolt din kreativitet frem, så du kan inspirere andre til at dekorere deres egen. Men glem ikke, at T-shirten også kan være den unikke gave, du længe har ledt efter. Få familie og venner til at dække blusen med deres små malede kunstværker. På den måde får fødselaren en personlige gave, som alle de nærmeste har bidraget til. Således er design selv T-shirten den oplagte gaveidé, hvis du er træt af forudsigelige gaver på ønskelisten, men den er også et kreativt projekt, som du kan lægge mange afstressende timer i at designe efter lige præcis din smag.

Specifikationer
Varenummer47230
FarveSort
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167106037
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
B 52 cm
str. medium
Motiv/form
Kendetegn rund hals
Farvesort

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.