Symbolforklaring

På hjemmesiden vil du bemærke op til flere symboler, hvis’ betydning vi her forklarer. De er tiltænkt som en hjælp til nemme pejlinger. Både i forhold til dit indkøbsbehov og i forhold til væsentlige produktoplysninger. – Ellers kan over tolvtusinde kreative produkter godt være lidt af en mundfuld.

Storkøb

Du opnår en særlig god rabat, hvis du køber en større mængde. 

B2B

Vi har målrettet varenummeret til vores erhvervs- og engroskunder, idet vi på forhånd har vurderet en god balance mellem investering og mulighed for afsætning.

Mængderabat

Ved de fleste varer er der i forbindelse med prisen angivet en bestillingsmængde/antal, du som minimum skal bestille for at få den angivne pris. Den angivne pris er prisen pr. stk./pk. - i denne pris er flerkøbsrabat allerede fratrukket. Bemærk, at prisen kun gælder ved køb af helt samme varenummer (fx ens farve). | Ønsker du en mindre mængde end angivet, kan du logge ind på vores hjemmeside for at se prisen. Dette gælder for alle priser markeret med *.

Nettopris

Der gives ikke yderligere rabat

Tilbud

Denne vare er nedsat i forhold til normalprisen.

Outlet

Spar helt op til 90 % på vores outlet. Her er basisvarer, som vi sælger til nedsat pris for at gøre plads til nye sendinger, foruden udgående varenumre eller varer i små partier, indkøbt til formålet.

Papiret er syrefrit og PH-neutralt

Produktet er syrefrit og pH-neutralt

Papiret er ligninfrit

Betyder at papiret er ligninfrit og derfor har en positiv betydning for papirets levetid. 

Papiret kan anvendes til print

Papiret kan anvendes til print. OBS! Til print på specialpapir anbefaler vi at bruge manuel føder. Specialpapirs egnethed til print varierer fra printer til printer.

Brandfarlig

Miljøfarlig

Lokalirriterende/sundhedsskadelig

Ætsende

Sundhedsfarlig

EasyKit

Den nemme genvej til en kreativ aktivitet. Komplet materialesæt, der fås i mange varianter og rækker til flere personer ad gangen.

New

Ny vare i sortimentet.

A mærket

Produktet begrænser såvel miljøbelastning som sundhedsskadelige virkninger hos børn, unge og voksne. Produktet overholder skærpede krav udover gældende lovgivning, fremsat af Fællesrådet for formnings- og hobbymaterialer.

CE mærket

Produktet overholder gældende sikkerhedskrav vedr. mekaniske-fysiske egenskaber, brændbarhed samt migration af særlige stoffer i henhold til Legetøjsdirektivet.

Fødevaregodkendt

Egnet til kontakt med fødevarer jævnfør EU forordning 1935/2004.

Confidence in textile

Oeko-Tex 100 er et sundhedsmærke, som garanterer at alle strenge krav til bl.a. indfarvning, azofarvestoffer, pesticider og konservering overholder alle gældende regler. Det er et sundhedsmærke, hvilket betyder at det har vægt på slutbrugeren og er derfor ikke et miljømærke.

Økologisk tekstil

Produktet er fremstillet af økologisk dyrket bomuld. 

Svanemærket

Svanemærket er et nordisk miljømærke for ikke-fødevarer. Varer med mærket indikerer, at varen er blandt de mindst miljøbelastende i den pågældende varekategori.

Der blaue Engel 

Der blaue Engel er et anerkendt tysk miljømærke. Karton mærket med dette mærke er fremstillet af 100% genbrugspapir og tildeles kun de produkter, der tager mest mulig hensyn til miljøet fra fremstilling til bortskaffelse.

Idénummer

Alle vores idéer har et unikt nummer, som altid vises i en boble. Bare tast nummeret i søgefeltet på vores hjemmeside, så får du vist idéen med trin-for-trin-vejledning samt vareliste.

Kreativ Læring

Idé og/eller materialer til en intelligensstimulerende aktivitet for 3- til 11-årige børn

Indhold

Hvis en vare indeholder mere end én enhed, er indholdet angivet i forbindelse med prisen. Hvis du køber en vare, hvor ’12 stk. / 1 pk.’ er angivet, betyder det, at du køber 1 pakke med 12 stk.