Halloween Sale! Brug koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vores sortiment til og med 31/10 2021.

Støbte bloklys af paraffinvoks

Varenummer:
v13102

Støbte bloklys af paraffinvoks

Varenummer:
v13102

Bloklysene består af paraffinvoks, der er smeltet i et rør og tilsat lysfarve. Herefter er paraffinvoksen hældt i støbeform med væge.

Vælg produkter til idéen

* Påkrævede felter

Total price for selected products
Kreativ idé
Sådan gør du
Guide step %d
1.
Formen gøres klar: Vægen trækkes igennem hullet i formens bund. Bind en tynd metaltråd i vægen som hjælp og luk hullet med en dobbelt knude. Påsæt evt. den aftagelige hæftemasse, sticky tack, så paraffinvoksen ikke løber ud, når den hældes på formen.
Guide step %d
2.
Hold vægen på plads ved at vikle den på midten af den særlige nål til lysformen. Placér nålen på tværs af lysformens øverste kant.
Guide step %d
3.
Paraffinvoks/lysmassen smeltes i smelterøret, der stilles i vandbad i kasserolle/gryde. Når temperaturen på lysmassen er ca. 80 grader kommes farve i. Der går ca. 2 g. farve til 2 kg. paraffinvoks. Følg emballagens anvisning!
Guide step %d
4.
Den smeltede lysmasse hældes i støbeformen. Bemærk, at lysmassen komprimeres, når den størkner. Derfor fyldes der yderligere lysmasse i støbeformen efter ca. en time. Dette fortsættes, til støbeformen er fyldt op.
Guide step %d
5.
Lad lysmassen størkne helt, inden du tager det færdige bloklys ud af støbeformen. Slipper lyset ikke formen, stilles det i køleskab eller fryser 1-2 timer.
Guide step %d
TIP 1
Høj temperatur giver et glat, blankt lys. Lav temperatur giver et rustikt udtryk. - Alternativt kan bloklyset desuden laves i halv højde efter ønske.
Guide step %d
TIP 2
Tilføj evt. 1 % Vibar i den ufarvede paraffinvoks. Det er en specialvoks, der gør det færdigstøbte lys mælkehvidt, og som samtidig sikrer, at det lettere slipper formen.
Gå også på opdagelse i:
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.