FRI FRAGT: Brug koden 321854 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Støb lys med blomster

Varenummer:
v10917

Støb lys med blomster

Varenummer:
v10917

Lys med tørrede blade støbt i lanterneform.

Kreativ idé
Sådan gør du
Guide step %d
1
De tørrede blomster fugtes og sættes fast på indersiden af formen. Husk at lukke hullet i bunden. Smeltet lysmasse farvet med elfenben hældes i. Bland 1 del stearin og 3 dele stearin/palmeolie. Fyld kun ca. 1/3 op.
Guide step %d
2
De blade/blomster, der løsner sig, sættes fast igen med en pind.
Guide step %d
3
Et smelterør eller lign. gøres tung og sættes ned i formen. Lad massen stivne og fjern røret. Man kan også vente med at tilsætte planterne til nu. Hæld gerne lidt sand i bunden inden der placeres et fyrfadslys. Denne lanterne kan bruges igen og igen.
Guide step %d
4
Ca. 2 cm. fyldes i bunden. Lad det stivne. I denne lanterne kan man sætte et lysglas. Hæld lidt sand eller smågrus i først.
Guide step %d
5
Lanterneformen kan også bruges til et kompakt lys med væger. Et par mm. lysmasse hældes i bunden. Der bindes knuder på væger, som sættes fast i den smeltede masse. Eller der kan bruges voksede væger som vist.( Da de lange væger er udgået, skal 10 cm. væger forlænges med snor eller tynd tråd, så de kan nå op mellem støttepindene.)
Guide step %d
6
Vægerne fæstnes med små pinde, og den smeltede lysmasse hældes i.
Guide step %d
7
Blomsterne sættet forsigtigt i og holdes på plads på siden med en pind. Nogle vil glide af igen , men bliv ved med at sætte dem på plads, mens massen er flydende.
Gå også på opdagelse i:
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.