Smykke Startsæt

Varenummer:
100245

Smykke Startsæt

Varenummer:
100245
105,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Indhold: 10 stk karabinlåse, 50 stk. wireklemmer, 20 stk. knudeskjulere, 20 stk o-ringe og 5 m wire.

Smykke startsæt med alt hvad du behøver af smykkebeslag til lukning og montering af kæder med smykkewire eller lædersnøre.

Smykker er altid den sikre gaveidé, men det er også lækker selvforkælelse. Med vores startsæt bliver rollen som din egen smykkedesigner legende let. I sættet har du alt, hvad du skal bruge af beslag til lukning og montering. Så gå trygt i gang med at kreere med perler, sten eller fjer m.m..

Men bliver du spurgt, hvor din nye halskæde er fra, kan du med stolthed i stemmen sige, at det er eget design. Måske skal du i gang med at kreere smykker til hele familien og venneflokken, der ivrigt har bedt til, at du kan lave flere. Men det er jo heldigvis intet problem, for når først du sidder i dit hobbyunivers, og kreativiteten rammer, kan du sidde og skabe unikke smykker i flere timer. Du glemmer alt om vasketøjet, regningerne og legeaftalerne, for du sidder lige dér i din skyhøje koncentrationsboble og nyder fordybelsen

Specifikationer
Varenummer100245
BrandNordic Simplicity
Enhedsæt
SæsonBasis
Ean nummer5707167143889
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Motiv/form Wire
Farve forsølvet

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.