Creativ Company støtter foreninger, organisationer og aktiviteter

Creativ Company ønsker at tage ansvar for den verden, der omgiver os – social ansvarlighed er en del af vores dna. Derfor har vi indgået sponsoraftaler med foreninger, organisationer, enkeltpersoner og aktiviteter, der gør en forskel i samfundet eller for enkelte individer.

Creativ Company er startet i Holstebro, og vi er stolte af at være rundet af Vestjylland. Derfor støtter vi naturligvis også store som små lokale initiativer, som beriger vores kultur- og idrætsliv, ligesom vi bakker op om nationale tiltag. Vi har en forkærlighed for de gode formål, hvor vi kan bidrage med kreativitet, leg, fordybelse og smil i en hverdag, som måske er præget af bekymring og stress. Derfor har vi i mange år støttet Danske Hospitalsklovne og SMILfonden. Vi deler også vores egne Lykkevarer ud til gode formål overalt i landet.

Har du en god sag, kan du søge os om et sponsorat. Du kan sende din ansøgning til sponsorat@cchobby.dk, og så hører du fra os.

Lykkevarer deler vi ud en gang om året – læs mere om, hvordan du ansøger her.

Her forener vi kreativitet med det gode formål:

Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovne besøger indlagte børn på hospitalet og giver dem smil, grin og tryghed i en tid, som for mange børn kan virke svært, angstfuldt og ensomt.

Læs mere

SMILfonden

SMILfonden støtter børn med alvorlige og kroniske sygdomme på tværs af diagnoser. SMILfonden giver børn en vigtig pause fra sygdom gennem sociale aktiviteter både på og uden for hospitalerne.

Læs mere

Lykkevarer

Kreativitet og leg øger livskvaliteten og mindsker stress og uro. Hvert år giver Creativ Company kreative produkter og legetøj til foreninger, organisationer og andre gode formål, der gør en forskel i samfundet.

Læs mere

Desuden støtter vi:

Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your personal wishlist" }}<br><br> ✔ {{trans "See your order history" }}<br><br> ✔ {{trans "Easy checkout" }}
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong> <br><br> ✔️ {{trans "Your special prices" }}<br><br> ✔️ {{trans "Special B2B products" }}<br><br> ✔️ {{trans "B2B marketing universe" }}
<strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Content especially for you" }}<br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.