Sock-stop

Varenummer:
39148

Sock-stop

Varenummer:
39148
73,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Tube med flydende latex, som påføres under sålerne på fx hjemmesko, så bunden bliver skridsikker og slidstærk. Tåler mild vask ved 40°C uden skyllemiddel, men tåler ikke tørretumbler.

Påfør den rå latex direkte fra tuben, som er udstyret med en praktisk tegne- og doseringsspids. Tryk på flasken for at lave små prikker på overfladen ca. 4-6 mm, og sørg for at fordele jævnt. Lad prikkerne af latex tørre et døgn. Sådan laver du skridsikre hjemmesko og sokker.

Undgå ulykker i hjemmet med sokker på glatte gulve. Udover anvendelse på hjemmesko, er denne gummimælk også praktisk til at gøre løse tæpper, sokker og andre tekstiler skridsikre

Specifikationer
Varenummer39148
Enhedfl.
SæsonBasis
Ean nummer4051856101904
Detailmængde 1 fl.
Indholdsmængde 100 ml
Farve grå

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.