Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Smykketråd

Varenummer:
61014

Smykketråd

Varenummer:
61014
70,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering
Skift variant
  • 1 Rl., 18.30 M, 0,2 mm, Hvid
  • 1 Rl., 18.30 M, 0,2 mm, Sort

Ekstra stærk og fast smykketråd til dig, der har en lille smykkedesigner gemt i maven

Går du all in på at lave dine egne smykker, er du sikkert blevet introduceret for hele trådfamilien lige fra sølvtråd og nylontråd til memorytråd og messingtråd. Du går dog aldrig fejl af den klassiske smykkewire, der er et musthave redskab for dig, der giver dig i kast med kreere vidunderlige smykker til dig selv. Det tynde, superstærke smykketråd egner sig særligt godt til mindre perler med små huller. Du kan med fordel montere meget små perler med en ekstra tynd perlenål. Afslut til sidst snoren med knuder, knudeskjuler m.m.

Er du ved at falde om af ren begejstring, når nogle nævner hjemmelavede smykker? Så skal du måske i gang med at være din egen smykkedesigner. Forvandl hobbyrummet til et sødt, lille smykkeværksted, hvor du kan kreere alt fra halskæder og armbånd, der kæler for din personlige, unikke stil. Inden længe gemmer dit smykkeskrin på et utal af vidunderlige smykker, som kan give hvilket som helst outfit et festligt pift. Udover at inspirere venner og familie med dine seneste kreationer, kan du også opleve roen og fordybelsen, der er kreativitetens faste følgesvende. Invitér din veninder, mor eller søster og lad dem få en del i hobbyuniversets mange glæder. Så kan I sammen gå amok i den indbydende smykkebuffet, der byder på alt fra ferskvandsperler og rocaiperler til perlemorsperler og fjer

Specifikationer
Varenummer61014
Enhedrl.
SæsonBasis
Ean nummer035926116832
Detailmængde 1 rl.
Indholdsmængde 18.30 m
tykkelse 0,2 mm
Farvehvid

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.