Skumkarton

Varenummer:
22085

Skumkarton

Varenummer:
22085
91,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Fast og stabil skumplade beklædt med hvidt papir på over- og underside, som er velegnet til farvelægning med fx tusch og farveblyanter, Skumkarton er nem at skære i og anvendes bl.a. til skilte, modelbyggeri, 3D projekter m.m.

Modelbyggeri: Lav evt. kladde på alm. papir/ karton, mens design, samlinger m.m. udtænkes/ afprøves og eftermåles. Tegn model dele op på skumkarton og skær ud med en skærekniv. Husk skæreunderlag. Delene samles med eller uden lim afhængig af design. Som lim anbefales Sticky Base, som påføres med fingrene. Det anbefales ikke at bruge limpistol, da den varme lim kan smelte skumkernen.

Skumkarton egner sig rigtig fint til fritstående figurer, da materialet er både let og stabilt, Udover farvelægning med tusch m.m., kan overfladen også beklædes med modelleringsmasserne Foam Clay og Silk Clay, samt med gipsgaze, pulp osv. Her anvendes skumkartonen til at skabe et stabilt skelet/underlag - også for større figurer. Skumkarton er en ægte booster for kreativiteten - og meget enkel at arbejde med

Specifikationer
Varenummer22085
Enhedpk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854407960
Papir størrelseA4
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 10 ark
tykkelse 3 mm
ark 210x297 mm
Papirformat A4
Farve hvid

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.