"Skoskrål "

Varenummer:
v16439

"Skoskrål "

Varenummer:
v16439

Genbrug er GULD! Det har kunstneren Gwen Murphy forstået. Det er med udgangspunkt i hendes skønne skulpturer af gamle sko, dette projekt til Billedkunst er lavet. Eleverne arbejder med skulpturer ud fra en eksisterende form og kombinerer genbrug med kreative materialer. Er de ikke fede?

Målgruppe: Indskoling og Mellemtrin.
Ideen er udviklet af kunstformidler lære Line Frøslev

Nyhed
Kreativ idé
Sådan gør du
1
Lav en skitse af din skoskulptur først. Er det et dyr, et menneske eller måske et bestemt menneske? Hvordan ser næsen, ørerne osv. ud?
2
Tegn ører, spidser og andre større dele på papkassepap og lim på skoen med limpistol eller malertape. Husk ca. 1 cm. til lim-ombuk!
3
Lav evt. næse af en æggebakke-spids og lim på med limpistol eller malertape.
4
Dæk skoen med malertape, hvis den f.eks. har en syntetisk eller glat overflade, der ikke er nem at male. Har skoen en stoflig overflade er det ikke nødvendigt.
5
Grund hele skoen med Super Primer grunder og lad tørre.
6
Mal sko-hovedet med en dækkende akrylmaling i de ønskede farver og lad tørre.
7
Lim styropor ,øjne, hår og øjenbryn af uld, tænder, tunger briller osv. i f.eks. mosgummi på med limpistol.
8
Tegn detaljer med en dækkende tusch.
9
Lav fine fregner eller prikker med penselskaft dyppet i maling
10
Det er en god idé at male øjenfarve, pupiller og refleks på øjnene - se billedet! Det giver en masse liv til skulpturen!!

Specifikationer

Genbrug er GULD! Det har kunstneren Gwen Murphy forstået. Det er med udgangspunkt i hendes skønne skulpturer af gamle sko, dette projekt til Billedkunst er lavet. Eleverne arbejder med skulpturer ud fra en eksisterende form og kombinerer genbrug med kreative materialer. Er de ikke fede? <BR> <BR>Målgruppe: Indskoling og Mellemtrin. <BR>Ideen er udviklet af kunstformidler lære Line Frøslev

Specifikationer
Varenummerv16439

Beskrivelse

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.