Skattekiste

Varenummer:
574950

Skattekiste

Varenummer:
574950
Tilbudspris 50,00 DKK Vejl. pris inkl. moms 82,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Sød skattekiste i træ med buet låg og metallås, som du kan farvelægge og dekorere lige som du vil.

Træskrinet er praktisk til opbevaring af alverdens ting og sager, og du kan nemt gøre den både personlig og kreativ. Vælger du at farvelægge kisten, kan du afdække låsen med malertape. Husk også at holde låget åbent, mens malingen tørrer, så låget ikke klistrer fast til malingen under tørreprocessen..

I trækisten finder du timevis af kreativ underholdning, hvad end du selv står for udsmykningen eller får hjælp af børnenes små, nysgerrige hænder:.

  • Mal skrinet med feminine blomstermotiver eller søde, runde prikker, og få et dekorativt smykkeskrin til dine halskæder, øreringe og armbånd
  • Dekorer trækisten med el-brænder, og skab et mere råt udtryk
  • Forvandl skrinet til en skattekiste, og fyld den op med guldmønter. Gem den ude i sandkassen eller under sofaen, og se hvem af de små pirater, der finder skatten først!
  • Skriv dit navn på med Pearl Clay®, og lad træskrinet være det perfekte gemmested til små hemmeligheder, sjove rejsefund eller søde minder
.

Det lille skrin er måske lige det, du står mangler - et smykkeskrin, en skattekiste eller et opbevaringssted til små sager. Den lille kiste af har desuden et rå træudtryk, som gør, at det passer perfekt ind i det skandaviske hjem. Men skrinet kan også let blive en sjov del af børnenes lege, så snart de er færdige med at male, tegne og pynte det. Ligegyldigt hvordan du vælger at bruge skrinet, er du garanteret en masse kreativitet, som stimulerer din hjerne på den helt rigtige måde

40%
Specifikationer
Varenummer574950
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167930465
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
str. 21,5x15,8x10,6 cm
Træsort kejsertræ
indv. mål 20x14x9 cm

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.