Skattekiste

Varenummer:
575440

Skattekiste

Varenummer:
575440
35,95 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2021-10-25)
Skift variant

Sød skattekiste i træ, der kan gemme på små fine hemmeligheder. Med buet låg og metallås. Kan fx males med hobbymaling.

Det lille skrin af træ kan måske være lige det, du står mangler. Skrinet kan med dets rå træudtryk passe perfekt ind i det skandaviske hjem, hvor naturen rykker mere og mere ind. Men kribler det i fingrene kan du sagtens svinge penslen og skabe et skrin, der skriger af personlighed og kreativitet. Slipper du fantasien løs med hobbymaling, når kisten skal udsmykkes, kan du altid afdække låsen med malertape, mens du farvelægger kisten. Husk, lad låget være åben, mens malingen tørrer, så malingen ikke får låget til at klistre fast under tørreprocessen. Hvis du er til et mere råt udseende, kan det være idé at dekorer æsken med en el-brænder.

I trækisten finder du timevis af kreativ underholdning, hvad end du selv står for udsmykningen eller får hjælp af små, malerglade hænder. Den færdigmalede æske kan efterfølgende bruges til at opbevare alt fra små hemmeligheder til dit kæreste eje. Måske skal den være det helt særlige hjem til dine halskæder, øreringe eller ringe. Med et feminint, blomstermotiv eller søde, runde prikker kan æsken hurtigt blive til et dekorativt smykkeskrin, der pynter i hjemmet. Skrinet kan også blive en sjov del af børnenes leg. Sammen kan I med den rigtige maling og en god fantasi forvandle skrinet til en skattekiste. I vaskeægte piratstil fyldes skattekisten med guldmønter, der er erobret på de syv verdenshave. Gem den i sandkassen, der nu er i øde ø eller under sofaen, der er blevet til en underjordisk grotte. Så handler det bare om, hvem der finder skatten først. Ligegyldigt hvordan du vælger at bruge skrinet, er du garanteret en form for kreativ udfoldelse, som stimulerer din hjerne på den helt rigtige måde.

Specifikationer
Varenummer575440
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167217467
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
str. 16,5x11x8,55 cm
Træsort kejsertræ
indv. mål 15x9,5x5 cm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.