Skæreunderlag

SKU#:
11760

Skæreunderlag

SKU#:
11760
272,00 DKK
På lager
2-4 hverdages levering

Skæreplade i god, slidstærk specialgummi med påtrykte hjælpelinier. Knivene efterlader næsten ingen skæremærker

Er hobbykniven din tro væbner, når ideerne begynder at strømme til? Så er det altafgørende, at udstyret står klart. Med denne slidstærke skæreplade får du et underlag, som kan klare lidt af hvert. Hvad end du er til snorlige kanter eller mere finurlige former, kan vores robuste skæreplade gør dit skærearbejde legende nemt, men uden at gå på kompromis med din bordplades sikkerhed

I stuen, i køkkenet, i kontoret eller i bryggersen - så længe du har adgang til en plan overflade, gør skærepladen det muligt at være kreativ, hvor end du er i dit hjem. Brug skærepladen lige når ideerne opstår og oplev, hvor nemt det er at fordybe sig, når du har det rigtige underlag.

Specifikationer
Varenummer11760
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167093818
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
str. 60x90 cm
tykkelse 3 mm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.