Cyber Monday: Spar 30%* på ALT – kun i dag! Brug rabatkoden: CYBER30 ved checkout. *Gælder kun privatkunder. Se øvrige betingelser på forsiden.

Sjælevarmer i Barcelona garn

Varenummer:
v10965

Sjælevarmer i Barcelona garn

Varenummer:
v10965

Klædelig, strikket sjælevarmer. God på en kølig sommeraften.

Din tilpasning
Kreativ idé
Sjælevarmer i Barcelona garn
Sjælevarmer i Barcelona garn

På lager

19,95 DKK

Oversigt
  Kreativ idé
  Sådan gør du
  Guide step %d
  1
  Dette mønster giver str. 38/40, og der er brugt 7 nøgler Barcelona garn. Strikkefasthed: 10 cm vandret = 11 masker 10 cm lodret = 16 pinde. Pind nr. 7 Sjælevarmeren består af et ribstykke som ryg, og et langt snoet stykke, som danner ”forstykker” og ”krave” bagpå.
  Fremgangsmåde:
  1: Slå 46 masker løst op til bagstykket og strik 54 pinde rib (1 ret, 1 vrang). Luk løst af. 2: Slå 38 masker løst op til det snoede stykke. 3: Strik 4 vrang, 6 ret, 6 vrang, 6 ret, 6 vrang, 6 ret, 4 vrang.(Dette er retsiden af strikketøjet) 4: På vrangsiden strikkes ” modsat”: 4 ret, 6 vrang, 6 ret, 6 vrang, 6 ret, 6 vrang, 4 ret. 5: Strik yderligere 4 pinde på denne måde. 6: Strik snoninger med de 6 retmasker, idet de 3 bagerste masker strikkes før de 3 forreste masker. De 3 forreste masker sættes på hjælpepind mens de 3 bagerste strikkes. 7: Strik en pind som punkt 4 og strik derefter 10 pinde som punkterne 3 og 4. 8: Strik til der er 14 snoninger i alt. 9: Strik til sidst 5 pinde som punkterne 4 og 3. Luk løst af.
  Montering:
  1: Læg det strikkede i vand og træk det i facon. 2:Sy enderne af det snoede stykke til i hver side af bagstykket, og fordel stykket med snoninger samtidig med det syes på. Sammensyningen er ca. 2 cm længere end halvdelen af rygstykkets side. 3: Lad 3 snoninger være ” frie” til ærmegab, hvorefter sammensyning med rygstykkets øverste kant begynder ved den 4. snoning. Dette gælder i hver side. NB: Sjælevarmeren kan evt. lukkes med et spænde midt for.
  Guide step %d
  Barcelona garn:
  Barcelona er et lækkert flamégarn i et mix af 40 % uld, 30 % acryl og 30 % ramie. De fleste er sikkert bekendt med materialerne uld og acryl. Men ramie har været kendt i århundrede og bruges ofte blandet med andre fibre. Er udvundet af planter i nældefamilien og er kendt som Kina græs. Fibrene er fine, lange og meget glansfulde og næsten silkeagtige. I et mix med uld og acryl giver det et flot og glansfuldt garn. Barcelona findes i 7 moderigtige farver, der alle kan findes i materialelisten til højre.
  Gå også på opdagelse i:
  Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.