Playmobil Politihelikopter

1 Stk., 37x25x15 cm
#901301
0% of 100
0
0
420,00 DKK
Tilbuddet slutter om
Gyldig til og med 01-01-1900
På lager
Levering Levering er 1-3 hverdage
  • truck-icon.png
  • Billig fragt fra kun 33 kr.

  • return_outlined.svg
  • Udvidet returret 30 dage.
  • e-maerke.svg

Med den superseje og hurtige helikopter kan politiet altid komme til undsætning. Med LED-søgelys. Kræver 3 stk. mikrobatterier. Medfølger ikke. Inkl. 2 stk. figurer. Styrker fantasifuld rolleleg.

Legen når nye højder med denne suveræne politihelikopter. Når faren lurer, tager politiet kampen op, for med deres lynhurtige helikopter når forbryderen ikke langt. Lad børnene dykke ned legen, der udvikler kreativiteten og fremmer fantasien. Med legesættet opfordres børn til at forstille sig, opfinde og skabe. Den indeholder alt, der skal bruges, til de spændende politijagter i luften, inkl. en politibetjent, en forbryder, en politihelikopter, en faldskærm og mange andre tilbehørsdele. Prøv at kaste faldskærmen med figuren op i luften og se den dale blidt ned mod jorden. Legesættet anbefales til børn i alderen 4 - 10 år, men frarådes til børn i alderen 0 - 3 år..

Denne politiindsats når store højder. Tyven vil flygte ved hjælp af en faldskærm. Men han har ikke regnet med den snilde PLAYMOBIL-politibetjent i sin helikopter. Mens tyven langsomt daler ned mod jorden, holder betjenten godt øje med ham fra cockpittet i helikopteren. Da tyven lander, venter betjenten allerede på ham. Den næste udflugt går tilbage i spjældet. Med den superhurtige politihelikopter kan alle i byen føle sig sikre.

Specifikationer
Varenummer901301
BrandPlaymobil
Enhedstk.
EAN4008789705693
Alder4 år+
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
str. 37x25x15 cm
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Playmobil Politihelikopter, str. 37x25x15 cm, 1 stk.
Din bedømmelse
Mark image
CE-mærke - Produktet overholder gældende lovgivning for 'Legetøj' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis der til legetøjet er knyttet en advarselstekst, kan denne ses på vores hjemmeside.
Mark image
CE-mærke - Produktet overholder gældende lovgivning for 'Legetøj' eller for 'Elektriske og elektroniske produkter'. Hvis der til legetøjet er knyttet en advarselstekst, kan denne ses på vores hjemmeside.
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.