Silkepapir

Varenummer:
200910

Silkepapir

Varenummer:
200910
19,95 DKK
På lager
Levering er 4-6 hverdage

Gennemfarvet, transparent silkepapir i god afsmitningsfri kvalitet. Velegnet til collager, decoupage, gaveindpakning m.m. Limes fx fast med decoupagelak eller limlak..

Har du hørt om silkepapir? Papiret med det ultratynde og let transparente kvalitet, der gør den brugbar til enhver krea-lejlighed. Dets lethed gør, at det med fordel kan rives i, klippes i, eller rulles sammen. Lige meget hvad for en teknik, du vælger, leder det til et unikt udtryk, du kan bruge til at dekorere med..

Er du i gang med din seneste kreative idé med decoupage, så er silkepapir i hvert fald svært at undvære. At sidde med det lette, silkebløde papir i hænderne, mens du kommer tættere og tættere på dit kreative mål, kan have en afstressende effekt. Lav det smukkeste papirkunst eller brug papiret i din yndige gaveindpakning. Men du behøver ikke at holde silkepapirets vidunderlige egenskaber for dig selv. De små kan nemlig også være med. Lad dem sidde og trille papiret til små, farverige kugler med hænderne, mens deres taktile sans styrkes. Resultatet er flere minutters underholdning og en masse dekorative kugler, som du sikkert kan bruge til en af dine projekter.

Specifikationer
Varenummer200910
FarveHvid
Enhedpk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854199193
Gramvægt 17 g
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 6 ark
ark 50x70 cm
Farveperlemor

Levering
Der vil normalt gå 4-6 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.