Silk Clay® gaveæske

Varenummer:
98110

Silk Clay® gaveæske

Varenummer:
98110
343,00 DKK
På lager
Levering er 2-4 hverdage
  • truck-icon.png
  • Billig fragt fra kun 33 kr.

  • return_black.svg
  • Udvidet returret 30 dage.
  • e-maerke.svg

Indhold: 10 ds. a 40 g, 18 ds. a 14 g og 3 ass. modelleringsværktøj. Leveres i gaveæske (32,5x23x8,5 cm).

Sæt gang i kreativiteten med denne gaveæske, som indeholder selvhærdende, smidig og blød letvægtsmodellermasse, som bevarer en skumagtig konsistens efter tørring.

Gaveæsken med Silk Clay indbyder til kreativ leg. Både store og små får vakt deres nysgerrighed, når de får denne bløde og smidige modelleringsmasse mellem hænderne. Dets skumagtige konsistens er som taget ud af de vildeste modelleringsdrømme - så skab alle de søde, farlige og skøre figurer, du kan komme i tanke om. Prøv endda at ælte flere farver sammen og skab dit helt eget farvespil af Silk Clay. Er du ordensmenneske til fingerspidserne kan du slappe helt af, for modelleringsmassen hverken sviner eller smitter af. Modelleringsmassen har en lang levetid, hvis du husker at opbevare det i den lufttætte beholder med låget på..

Du har aldrig været så fristet til at drage ud på et formgivningseventyr som med denne gaveæske. Du får lyst til at samle hele familien, både børn og voksne, omkring bordet til en omgang kreativ kvalitetstid. Mens alle sidder fordybet med deres egen modelleringsmasse, begynder små, humoristiske figurer så småt at tage form. Inden længe er bordet fyldt med sjove, opfindsomme kreationer. Ikke alene får I trænet lattermusklerne lidt, børnene får også styrket de taktile sanser, mens de voksne oplever en fordybelse, som opstår, når der skabes med hænderne. Dermed sætter gaveæsken med Silk Clay gang i meget mere end kreativitet – også på tværs af alder.

Specifikationer
Varenummer98110
BrandSilk Clay
Enhedsæt
EAN5712854010672
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Farve ass. farver

Levering
Levering er 2-4 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Advarsel. Indeholder små dele. Kvælningsfare. Smådele kan knække eller falde af og udgøre en kvælningsfare. Anvendes under opsyn af en voksen.
Sikkerhedsdatablad, neonfarver Sikkerhedsdatablad, standardfarver
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.