Mulepose

Varenummer:
499001

Mulepose

Varenummer:
499001
223,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Mulepose af 100% kraftigt bomuld med ekstra lang hank. Tasken er nem at tage over skulderen.

Tasken kan dekoreres med tusch, voksfarver og maling beregnet til tekstil, som alle opnår en god vaskeevne efter strygefiksering. Muleposen egner sig også til spændende teknikker med batikfarver i farvebad. Derudover kan der også suppleres med udklip af glitrende strygeark og dekorerede transferark, som begge stryges fast - eller rub-on stickers som gnides fast på tekstilets overflade. Mulighederne er rigtig mange og teknikkerne kan ofte kombineres med hinanden. Sidst men ikke mindst, kan muleposen også dekoreres med broderi, både med garn og med perler. Husk: Hvis du skal tegne eller male på posen, skal der lægges et stykke plastik ind i muleposen, så farven ikke smitter af på bagsiden..

Brug muleposen som taske på farten, til indkøbsvarer, til opbevaring m.m. Er det vigtigt for dig at skåne miljøet for unødvendig anvendelse af plastikposer, er denne mulepose en fin løsning. Den kan vaskes igen og igen. Bagefter er den stadig klar til at klare jobbet, når der skal købes hverdagsvare eller fornøjelser. Fold den sammen, så den altid kan være med i tasken eller i lommen. Du ved aldrig, hvornår du har brug for en bomuldspose, der på alle måde overgår den kedelige plastpose. Måske går du helt ubevidst med muleposen på skulderen og inspirerer andre til mere kreativitet og mere bæredygtighed.

Specifikationer
Varenummer499001
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854448147
Gramvægt 145 g
Detailmængde 10 stk.
Indholdsmængde 10 stk.
str. 38x42 cm
Farve hvid

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.