Mulepose

Varenummer:
49940

Mulepose

Varenummer:
49940
Tilbudspris 12,00 DKK Vejl. pris inkl. moms 13,50 DKK
På lager
Levering er 3-5 hverdage

Mulepose af 100% bomuld med hank. Kan fx dekoreres med tekstiltusch og maling, batikfarver, transferark m.m.

Farvel plastik, goddag bæredygtighed! Muleposen er blevet det grønne hit på indkøbsturen, fordi den kan bruges igen og igen. Ikke alene sparer du plastikposen, men den kan også gøres til et dekorativt tilbehør på farten. Posen af bomuld er som et hvidt lærred, der er åben overfor for en kæmpe portion kreativ udfoldelse. Hvad end du maler et sødt motiv eller skriver et fedt citat, får du en unik pose, der ikke ligner nogen andres. Med en færdigdekoreret tote bag, kan du se supersmart ud, samtidig med at du passer godt på miljøet..

Muleposen er ikke blevet en klassiker uden grund. I én enkel mulepose får du nemlig et utal af muligheder. Den ene dag er den måske din indkøbspose, som du propper med ingredienser til en lækker kartoffelporresuppe. Den anden dag fungerer den som din strandtaske, hvor du har fået plads til både solcremen, drikkevarerne og den gode krimi. Du kommer med andre ord aldrig til at savne plastposen. Med sin fine hank kan den desuden hænges på knagerækken derhjemme og få en tiltrængt pause, inden du skal på farten igen. Hvem ved om du helt ubevidst går rundt og skaber en DIY-stemning hos folk, der også vil have en flot stofpose i eget design. I så fald har du inspireret til mere kreativitet og mere bæredygtighed.

11%
Specifikationer
Varenummer49940
FarveHvid
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854035118
Gramweight 135 g
Salescontentqty 1 stk.
Salesqtyunit 1 stk.
Størrelse 30x33 cm
Farvelys natur

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.