Salgselev til Creativ Shop

Creativ Shop i Nørreport Centret er en af landets største og mest spændende hobbybutikker. Vi søger en ny elev, som vil være med på vores team fra ca. 1. februar 2020.

Vores nye elev brænder for salg og har lyst til at lære faget gennem et spændende uddannelsesforløb. Igennem din elevtid vil du få fokus på kundeservice, salg, samarbejde, varepræsentation, koncept og marketing – og du får lov til at prøve mange andre ting.

Vi regner med, at du har en god energi, er imødekommende, venlig og smilende og trives med udfordringer og travlhed. Du bliver en del af et hold, som kan lide, at du tager initiativ, tænker kreativt og tager ansvar.

Creativ Shop er en del af Creativ Company, som har i alt 300 medarbejdere i flere europæiske lande. I den danske del er vi 190 kolleger og heraf arbejder 8 i Creativ Shop. Vi har fokus på det gode arbejdsmiljø, trivsel, udvikling og vækst. Vi er flere gange blevet kåret som én af Danmarks allerbedste arbejdspladser og er to gange blevet Årets Læreplads i vores område.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores nuværende butikselev Oriana Vestergaard på mail: oriana@creativshop.dk eller Creativ Shops daglige leder Anne Grete Lykkegård på mail: annegrete@creativshop.dk eller på tlf. 96 10 10 86.

Send din ansøgning senest 25. november kl. 12.00 til: job@cchobby.dk og skriv ”Salgselev ” i emnefeltet.

 

Se mere om Creativ Shop: www.creativshop.dk.