Halloween Sale! Brug koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vores sortiment t.o.m. 31/10 2021.
Indlæser...

Sæbeskål

Varenummer:
558640

Sæbeskål

Varenummer:
558640
20,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Oval sæbeskål af klart glas med riller i bunden. Sæbeholderen kan let dekoreres med fx glas- og porcelænstusch og lign

Inden dekoration med fx glas- og porcelænstusch bør sæbeskålen være ren, tør og fedtfri. Herved binder farven optimalt på overfladen. For at dekorationen holder til daglig brug og rengøring, anbefales det at vælge en type tusch, der tåler maskinopvask efter varmehærdning i en alm. ovn. Det transparente glas gør det i øvrigt muligt at dekorere på sæbeskålens underside. Vil du dekorere sæbeskålen med fx decoupage eller anden pynt, skal du vælge en lim eller lak, som hæfter på glas. Decoupagelak til glas og porcelæn varmehærdes i en alm. ovn og tåler efterfølgende aftørring med en fugtig klud. En silikonebaseret lim som fx Clear Multi glue gel tørrer vandfast op og tåler også aftørring med en våd klud efterfølgende

Lad sæbeskålen pynte ved håndvasken – måske endda med et stykke hjemmelavet sæbe

Specifikationer
Varenummer558640
Enhedstk.
Ean nummer5712854431576
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
B 9,5 cm
L 15 cm
H 3 cm
Motiv/form
Farveklar

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.