Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Sæbemasse

Varenummer:
70037

Sæbemasse

Varenummer:
70037
105,00 DKK
Udsolgt
(Varen er udsolgt)

Mild færdigforsæbet glycerin-sæbe/sæbemasse (smelt-og-hæld-op sæbe), som kan bruges til at lave hjemmelavet sæbe. Smelt råsæben i vandbad ved 70-75 °C eller i mikroovn ved 50-70 °C

Smeltning over vandbad: Skær eller hak sæbebasen i mindre stykker, der placeres i en kolbe, som tåler varme. Opvarm vand i en gryde, så temperaturen ligger under kogepunktet. Nedsænk kolben med sæben i vandbadet, og det vil smelte ved 70-75 °C. Smeltning i mikroovn: Hak sæbebasen i småstykker, og sæt i en mikroovn i en skål velegnet til mikroovnen. Sæt temperaturen på 80% af ovnens max. temperatur, og opvarm sæben i max. 30 sekunder ad gangen. Tag skålen ud, rør i den, og sæt den ind igen i 30 sekunder ad gangen, til al sæben er smeltet. En hurtig og effektiv teknik. Tilføj evt. efterfølgende duftolie, sæbefarve m.m. til den flydende sæbemasse, inden den hældes i silikoneforme. Efter støbning i form må sæben gerne ligge nogle dage, inden den pakkes ind.

Glycerin er godt for både hud og hår. Sæben renser og fugter skånsomt og er en populær gaveidé. Placer evt. sæben i en sæbeskål

Specifikationer
Varenummer70037
Enhedkg
Ean nummer5709286037001
Detailmængde 1 kg
Indholdsmængde 1 kg
Farvetransparent

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.