Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Sæbemasse med shea

Varenummer:
70035

Sæbemasse med shea

Varenummer:
70035
126,00 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2021-10-24)

Mild færdigforsæbet glycerin-sæbe/sæbemasse (smelt-og-hæld-op sæbe) tilsat shea. Shea er et naturligt fedtstof udvundet fra shea-træet. Råsæben smeltes i vandbad eller i mikroovn og kan herefter tilsættes dufte, farve m.m. og derefter hældes i silikoneforme. Denne sæbebase indeholder ikke SLS men derimod et mildere alternativ med samme effekt.

Smeltning over vandbad: Skær eller hak sæbebasen i mindre stykker, der placeres i en kolbe, som tåler varme. Opvarm vand i en gryde, så temperaturen ligger under kogepunktet. Nedsænk kolben med sæben i vandbadet, og det vil smelte ved 70-75 °C. Smeltning i mikroovn: Hak sæbebasen i småstykker, og sæt i en mikroovn i en skål velegnet til mikroovnen. Sæt temperaturen på 80% af ovnens max. temperatur, og opvarm sæben i max. 30 sekunder ad gangen. Tag skålen ud, rør i den, og sæt den ind igen i 30 sekunder ad gangen, til al sæben er smeltet. En hurtig og effektiv teknik. Tilføj evt. efterfølgende duftolie, sæbefarve m.m. til den flydende sæbemasse, inden den hældes i silikoneforme. Efter støbning i form må sæben gerne ligge nogle dage, inden den pakkes ind.

Glycerin er godt for både hud og hår. Indholdet af shea butter (sheasmør) af koldpressede sheanødder gør denne sæbe ekstra fugtbevarende, blødgørende og beskyttende, samtidig med at den renser huden skånsomt

Specifikationer
Varenummer70035
Enhedkg
SæsonBasis
Ean nummer8588005678162
Detailmængde 1 kg
Indholdsmængde 1 kg
Farvehvid

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.