FRI FRAGT: Brug koden 867448 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Materialesæt - Sæbefabrikken

Varenummer:
70922

Materialesæt - Sæbefabrikken

Varenummer:
70922
1.190,00 DKK
Udsolgt
(Varen er udsolgt)

Kom-i-gang med sæbefremstilling, lav lækre hjemmelavede sæber med dette materialesæt, der indeholder sæbemasse, sæbefarve, støbeform og duftolie

Med materialesættet kan du fremstille sæbebarer i et væld af farver og med duft af lavendel. Smelt sæbemassen i vandbad på komfuret eller i mikroovnen - husk, den må ikke blive for varm. Afmål sæbefarve, alt efter hvilken farve du vil lave, bland dét og et par dråber lavendelolie i den smeltede sæbe. Hæld sæben i formen - husk at formen skal være helt ren. Fjern evt. luftbobler på overfladen af sæben ved at spraye med husholdningssprit. Sæben kan tages ud af formen efter 1-2 timer. Der beregnes 50 g - 100g sæbemasse pr. sæbebar. Vi anbefaler, at du bruger handsker, dels fordi sæben bliver varm, og fordi duftolien, der bruges, er meget koncentreret

Hjemmelavet sæbe er perfekte som små gaver, pakket fint ind. TIPS: opbevare sæben i en sæbeskål med riller, så den kan tørre mellem hver håndvask.

Indhold: 5 kg sæbe, 5 farvebrikker samt 15 ass. forme. Udførlig vejledning medfølger

Specifikationer
Varenummer70922
BrandEasyKit
Enhedsæt
Ean nummer5707167122037
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.