Sådan tegner du på glas med kontur

#v15095

Med tusch er det nemt at dekorere glas. Vælg mellem flere typer glas- og porcelænstusch: fast filtspids eller pumpespids samt dækkende, transparent og glitter. Alle vores tusch til glas og porcelæn varmehærdes og tåler herefter opvask i maskine.

Vælg produkter til idéen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Total pris
{{ getFormattedBundlePrice() }}
Guide step %d
1   Aftør emnet af glas, så det er fedtfrit, rent og tørt. Tegn med konturtusch til glas og porcelæn på overfladen. Konturtusch giver dekorationen karakter, men hindrer også den flydende farve fra tuschtyperne med pumpespids i at løbe (fx på runde emner). Lad tørre.
Guide step %d
2   Farvelæg med tusch til glas og porcelæn. Her anvendes typen med pumpespids og dækkende farver. Lad tørre i minimum 4 timer.
Guide step %d
3   Det dekorerede glasemne hærdes i ovnen. Afhængig af hvilken type tusch der er valgt, er der bl.a. forskellige hærdetider - se de næste steps.
Guide step %d
4   Varmehærdning af glas- og porcelænstusch med glitter og pumpespids: Indsæt i kold ovn, og sæt temperaturen på 160 °C (ikke varmluft). Hærdes i 30 minutter.
Guide step %d
5   Varmehærdning af glas- og porcelænstusch med fast filtspids: Indsæt i forvarmet ovn (ikke varmluft) ved 160 °C. Hærdes i 90 minutter.
Guide step %d
6   Varmehærdning af dækkende glas- og porcelænstusch med pumpespids: Indsæt i kold ovn. Sæt temperaturen på 160 °C (ikke varmluft). Hærdes i 90 minutter.
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.