Sådan dekorerer du med scrapbooking

#v14003

Scrapbooking er en teknik til kreativ organisering af hobbys, minder osv. Til teknikken, der kan anvendes bredt, bruges fx fotos, papir, karton og småpynt. Her anvendt på en papskive som ophæng/mobile.

Vælg produkter til idéen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Total pris
{{ getFormattedBundlePrice() }}
Guide step %d
1.   Vælg det emne, hvorpå scrapbooking ønskes udført. Fx et kort, en æske osv.
Guide step %d
2.   Printede fotos, udklip, designpapir osv. klippes til.
Guide step %d
3.   Løsdelene placeres lag på lag og fastgøres. Hertil bruges enten en limstift, dobbeltklæbende tape, en E-Z Runner eller 3D klæbepuder - evt. en kombination. Bemærk, at 3D klæbepuder fås både lave og høje. Sidstnævnte til at skabe 3D effekt.
Guide step %d
4.   Ekstra pynt fastgøres med enten Dodz klæbepunkter eller 3D puder. Pynten kan fx være bånd, stickers, knapper og tags med tekster, printet eller håndskrevet.
Guide step %d
TIP om papir   Brug kulørt karton og papir. Ensfarvet og/eller mønstret. Vælg lignin- og syrefri kvaliteter, da der ellers er risiko for, at din scrapbooking skades over tid. (Fx bliver fotos gullige og løsner sig).
Guide step %d
TIP om tape   Tape er mest velegnet til at fastgøre papirlagene på hinanden. Limstift kan dog anvendes. Brug dobbeltklæbende tape på rulle eller ark. Fotos fastgøres nemt med en E-Z runner, mens Dodz klæbepunkter og 3D klæbepuder bruges til småpynt.
Guide step %d
TIP om værktøj   Saks, lineal, skalpel, skæreunderlag og et egnet skriveredskab er nødvendige værktøjer til scrapbooking. Derudover er en skæremaskine, stanseværktøjer til nem udskæring af motiver samt stempelsæt til aftryk af motiver og tekster rare at have.
Gå også på opdagelse i:
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.