FRI FRAGT: Brug koden 867448 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Sådan decouperer du på pap

Varenummer:
v15059

Sådan decouperer du på pap

Varenummer:
v15059

Papartikler er ideelle at dekorere med papir. Vælg mellem transparent papir (servietter, silkepapir og decoupagepapir) eller dækkende papir (glanspapir, gavepapir m.m.) Til pålimning anbefaler vi decoupagelak.

Vælg produkter til idéen

* Påkrævede felter

Total price for selected products
Din tilpasning
Kreativ idé
Sådan decouperer du på pap
Sådan decouperer du på pap

På lager

3,50 DKK

Oversigt
  Kreativ idé
  Sådan gør du
  Guide step %d
  1
  Decoupage med dækkende papir: Det er unødvendigt at male papemnet inden decoupage (medmindre man kun ønsker delvis dekoration af emnet). Påfør blank decoupagelak med pensel (små felter ad gangen). Læg små riv/udklip af fx glanspapir oven på decoupagelakken. Glat ud med penslen fra midten og udad for at undgå luftbobler. Til sidst pensles decoupagelak på hele overfladen for et ensartet udseende.
  Guide step %d
  2
  Decoupage med transparent papir: Det anbefales at male de mørke papemner hvide inden decoupage, så papirets farver og mønstre fremstår klare og intense. Mal fx med hvid Plus Color hobbymaling, og lad tørre.
  Guide step %d
  3
  Udklip og riv af transparent papir limes på den malede overflade med decoupagelak. Teknikken er den samme som ved dækkende papir. NB: Hvis der vælges servietter til decoupagen, er det kun det øverste lag af servietten, der anvendes. Lad tørre.
  Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.