Sæbemasse

1 kg, Klar
#70038
#70038
0% of 100
0
41
122,00 kr.
Tilføj til ønskeliste
På lager
Levering er 1-3 hverdage

Tjen 12 point hos  Club Creativ

Skift variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Mild færdigforsæbet glycerin-sæbe/sæbemasse (smelt-og-hæld-op sæbe), som kan bruges til at lave hjemmelavet sæbe. Smelt råsæben i vandbad ved 70-75 °C eller i mikroovn ved 50-70 °C.

Smeltning over vandbad: Skær eller hak sæbebasen i mindre stykker, der placeres i en kolbe, som tåler varme. Opvarm vand i en gryde, så temperaturen ligger under kogepunktet. Nedsænk kolben med sæben i vandbadet, og det vil smelte ved 70-75 °C. Smeltning i mikroovn: Hak sæbebasen i småstykker, og sæt i en mikroovn i en skål velegnet til mikroovnen. Sæt temperaturen på 80% af ovnens max. temperatur, og opvarm sæben i max. 30 sekunder ad gangen. Tag skålen ud, rør i den, og sæt den ind igen i 30 sekunder ad gangen, til al sæben er smeltet. En hurtig og effektiv teknik. Tilføj evt. efterfølgende duftolie, sæbefarve m.m. til den flydende sæbemasse, inden den hældes i silikoneforme. Efter støbning i form må sæben gerne ligge nogle dage, inden den pakkes ind. Glycerin er godt for både hud og hår. Sæben renser og fugter skånsomt og er en populær gaveidé. Placer evt. sæben i en sæbeskål

Specifikationer
Varenummer70038
Enhedkg
SæsonBasis
EAN8588005922586
Detailmængde 1 kg
Indholdsmængde 1 kg
Farve klar
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Vær venlig Log ind eller Opret en konto
P102 Opbevares utilgængeligt for børn. P305+P351+P338 VED KONTAKT MED ØJNENE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser, hvis dette kan gøres let. Fortsæt skylning. EUH210 Sikkerhedsdatablad kan på anmodning rekvireres.
Sikkerhedsdatablad Sikkerhedsdatablad
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.