Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Rulleøjne

Varenummer:
501122

Rulleøjne

Varenummer:
501122
15,50 DKK
Udsolgt
(Forventes tilbage på lager d. 2022-04-02)
Skift variant

Sjove rulleøjne med bevægelige pupiller, der hurtigt kan bringe liv til hjemmelavede figurer. Øjnene har en flad bagside uden klæb.

Hvad kan gøre hverdagen lidt sjovere? Med rulleøjne, hvis pupiller bevæger sig i alle retninger, kan enhver ting blive levende. Selv de kreative projekter, du der fejlede, kan reddes med et par googly eyes. Den skæve figur, du formede fra ler resterne, er blevet til en sjov karakter, der bringer et smil på læben, når du træder ind i entreen. Der findes sikkerhedsøjne, bamseøjne, 3d øjne og dukkeøjne, men rulleøjne er bare noget helt specielt. Med dem klar i din kreative værktøjskasse, kan du med det vons trække dem frem i alle kreative sammenhænge, hvor figurer og overflader mangler liv eller et sjovt udtryk. Sæt øjnene fast med en god lim eller pres dem ned i modellerede figurer af fx Silk Clay og Foam Clay inden disse tørrer.

Sæt kryds i kalenderen, hvor familien skal have kreativ kvalitetstid. Her kan I sammen gå på opdagelse i genbrugens verden, hvor alt kan få nyt liv. Store som små kan være med til at forvandle mislykkede hobbyprojekter og ting, der normalt ryger i skraldespanden, til sjove karakterer. Måske skal den tomme toiletrulle, Benny, have nogle øjne og et overskæg limet på sig. Han kan hurtig få selskab af mælkekartonen, Berta, der har fået strittende hår og en optegnet trutmund. Med vores rulleøjne har du til flere timers lattervækkende underholdning, hvor den ene finurlige figur efter den anden bliver skabt.

Specifikationer
Varenummer501122
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167905364
Indholdsmængde 30 stk.
Indholdsmængde 30 stk.
diam. 12 mm

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.