Rulleøjne

Varenummer:
28997

Rulleøjne

Varenummer:
28997
Tilbudspris 17,56 DKK Vejl. pris inkl. moms 21,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Sjove, selvklæbende rulleøjne i 3 størrelser, der tilføjer en god portion personlighed til dine hjemmelavede figurer.

Vores rulleøjne med bevægelige pupiller er ivrige efter at give hjemmelavede figurer mere personlighed og gøre hjemmets ting og sager mere livlige - men vigtigst af alt bringer de hurtigt et smil på læben hos både børn og voksne.

Du behøver ikke at have øjne i nakken for at se, hvad vores rulleøjne er ude på. De er på jagt efter en masse figurer, som de kan være med til at gøre søde, sjove og kærlige:.

  • Tag en tur ud i skoven, og find en masse sten i forskellige størrelser. Sæt et par øjne på... Værsgo - hils på familien Sten!
  • Klister et par øjne på den brugte toiletrulle, og brug stykker af garn som hår eller skæg – en fantastisk sjov genbrugsidé, som alle kan være med til
  • Væk de gamle ting til live, og giv kaffekoppen eller urtepotten et par øjne, og tilføj både en næse og mund på med en porcelænstusch
.

De populære rulleøjne også kaldes for googly eyes? Faktisk er rulleøjne langt fra den eneste slags øjne, som du kan bruge til dine kreative projekter. Går du på opdagelse i hobbyuniverset, kan du finde en lang række af forskellige øjne, som fx sikkerhedsøjne, bamseøjne og dukkeøjne. Og vil du gøre det lidt ekstra skægt, kan du altid prøve 3d-øjne, som er kendt for deres mange sjove udtryk. Alle øjnene har dog den ting til fælles, at de bringer liv og personlighed til de emner, som de bliver sat på. Så husk at holde øje med alle de spændende øjne, der kan blive en del af dine krea-projekter.

20%
Specifikationer
Varenummer28997
Enhedark
SæsonBasis
Ean nummer5712854173193
Detailmængde 1 ark
Indholdsmængde 1 ark
diam. 8+12+14 mm
Farve hvid

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.