Rulleøjne

Varenummer:
50116

Rulleøjne

Varenummer:
50116
164,00 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Pk. med 11 forskellige størrelser a 100 stk..

Rulleøjne med bevægelige pupiller og selvklæbende bagside, som du kan bruge til at give liv til hjemmelavede dukker, dyr og figurer.

Vores rulleøjne med bevægelige pupiller er ivrige efter at give hjemmelavede hobbyprojekter mere personlighed og gøre hjemmets ting og sager mere livlige. De er hurtige og lette at klistre på forskellige materialer, og deres mange anvendelsesmuligheder gør dem til et hit hos både børn og voksne.

Du behøver ikke at have øjne i nakken for at se, at vores rulleøjne kan gøre alverdens ting søde, sjove og kærlige - du skal bare klistre dem på!:.

  • Fold fx frække, små frøbasser af grønt papir, og fuldend Kaj-looket med et par rulleøjne
  • Forvandl de gamle grydeskeer til dukker, og brug dem til de mange søde forestillinger i dukketeateret
  • Sæt øjne på de flotte kartondyr, og pynt et flot fastelavnsris med dem
.

De populære rulleøjne kaldes også for googly eyes. Faktisk er rulleøjne langt fra den eneste slags øjne, som du kan bruge til dine kreative projekter. Faktisk kan du finde en lang række af forskellige øjne, som fx sikkerhedsøjne, bamseøjne og dukkeøjne. Og vil du gøre det lidt ekstra skægt, kan du altid prøve 3d-øjne, som er kendt for deres mange sjove udtryk. Alle øjnene har dog den ting til fælles, at de bringer liv og personlighed til de emner, som de bliver sat på. Så husk at holde øje med alle de spændende øjne, der kan blive en del af dit krea-projekt

Specifikationer
Varenummer50116
Enhedass.
SæsonBasis
Ean nummer5707167059883
Detailmængde 1100 ass.
Indholdsmængde 1100 ass.
diam. 4-20 mm

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.