Ren paraffinvoks

1 kg
#734050
#734050
0% of 100
0
35
84,95 kr.
Tilføj til ønskeliste
På lager
Levering er 1-3 hverdage

Tjen 8 point hos  Club Creativ

Skift variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Kan anvendes ren eller blandes med max 15% stearin (73410) eller max 1% special voks (73440). Smeltetemperatur: 60 grader. Dyppetemperatur: 70 grader.

100 % fuldraffineret paraffinvoks i pastiller. Støbemassen er perfekt til både dyppelys og lysstøbning i forme. Smeltes i vandbad ved 60-70 grader og kan tilsættes lysfarve.

Smeltning af lysmasse i vandbad i en gryde: Hæld vand i gryden, og placer et smelterør af metal eller glas i gryden. Drys vokspastillerne ned i smelterøret, og styr temperaturen op til den ønskede temperatur ( max 80 grader C ) med et stavtermometer. Støbelys temperatur: 60 grader C. Dybbelys temperatur: 70 grader C. Smeltning af lysmasse i termostatstyret smeltkar, som findes i flere størrelser: Hæld vand i karret, placer smelterøret med vokspastiller heri og indstil temperaturen på sikkerhedstermostaten. Afhængig af lyskarrets størrelse, skal du påregne tid til smeltning af lysmassen. Store smelterør til 20 og 30 liter lysmasse, kan du med fordel starte op 12 timer, inden de skal være klar til støbning eller dypning af lys. Gennemfarvede lys: Tilsæt lysfarve i den smeltede paraffin i smelterøret, og følg doseringsanvisningen på lysfarvens emballage. Tilføj stearin for længere brændetid, og tilsæt max 15 % stearin til voksen.

At støbe og dyppe lys er faktisk rigtig sjovt og et gammelt håndværk, der fortsat praktiseres af mange. Du kan farve lysene i lige præcis den farve, du foretrækker til dit hjem eller til den ven, du vil forære lysene som en personlig gave. Vælg selv, om lysene skal sprede en hyggelig stemning indendørs eller udendørs, og vær obs på, at udendørs lys kræver ekstra kraftige væger

Specifikationer
Varenummer734050
Enhedkg
EAN5712854309578
Detailmængde 1 kg
Indholdsmængde 1 kg
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Vær venlig Log ind eller Opret en konto
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.