FRI FRAGT: Brug koden 867448 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Kvistkuvert

Varenummer:
20531

Kvistkuvert

Varenummer:
20531
62,95 DKK
På lager
3-5 hverdages levering
Skift variant
  • 50 Stk., 7,8x11,5 cm, 120 g, Beige
  • 50 Stk., 16x16 cm, 120 g, Natur

Miljøvenlig konvolut til de søde beskeder, der skal sendes med god samvittighed. Fremstillet af genbrugspapir. Fugtgummieret kuvertlukning (fugtes og lukkes).

Hvornår har du sidst skrevet et håndskrevet brev, lagt det i en kuvert og sendt det til en, som du har kær? Når det hele ikke skal gå så hurtigt, kan du prøve at tage blyanten, kuglepennen eller tuschen frem for at skrive, hvad du har på hjertet. Måske er det bare en lille, sød hilsen eller endda en længere fortælling, men du kan trygt sende din besked afsted i konvolutten. Kuverten, der også kaldes kvistkuvert, kommer med et naturligt udtryk, som passer godt med et personligt kort, der skal overraske. Hvis du vil sikre, at dit kort passer til kuverten, trækker du bare 1 cm fra omkredsen på dit kort, så passer den i kuverten.

Hvis du lægger konvolutterne frem på bordet, kan det måske vække din skrivelyst, så din indre skriveglæde for alvor kommer frem. Inden du ved af det, er din postkasse fyldt med søde tilbagemeldinger fra familie og venner, der overrasket åbnede deres postkasse til synet af den flotte kuvert med dit håndskrevne brev i. Så hvad end din håndskrift er med sirlige former eller bare rene kragetæer, kan du være sikker på, at den bringer glæde hos modtageren.

Specifikationer
Varenummer20531
FarveBeige
Enhedstk.
Ean nummer5707167162811
Gramvægt 120 g
Detailmængde 50 stk.
Indholdsmængde 50 stk.
Paperformat
kuvert str. 7,8x11,5 cm
Farve beige

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.