Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Pung af stofgarn

Varenummer:
v15143

Pung af stofgarn

Varenummer:
v15143

Med tubegarn og pind nr. 8 er der strikket ret på alle pinde og foret indvendig med en lille, færdigsyet pung med lynlås. Strop i lynlås er lavet af læderpapir. Garnforbrug: 65 g tubegarn.

Vælg produkter til idéen

* Påkrævede felter

Total price for selected products
Din tilpasning
Kreativ idé
Pung af stofgarn
Pung af stofgarn

På lager

14,50 DKK

Oversigt
  Kreativ idé
  Sådan gør du
  Guide step %d
  1
  Lav en strikkeprøve, inden arbejdet startes op (vigtigt!). Er der for mange masker på 10 cm, skiftes der til finere pind. Er der for få masker på 10 cm, skiftes der til grovere pind. Strikkefasthed: 10x10 cm = 12 m og 24 pinde (retmasker på alle masker og pinde).
  Guide step %d
  2
  Slå 17 masker op på rundpind nr. 8, og strik ret på alle masker og pinde lige op, til arbejdet måler 21 cm fladt liggende. Luk af. Arbejdet skal nu måle 21,5 cm. Hæft ender på bagsiden.
  Guide step %d
  3
  Sy sidesømme udefra med merceriseret garn eller 4 tråde sytråd: For at få en pæn skjult søm syes sammen således: Buk pungen, og afstem maskeknuderne i siden, så de ligger over for hinanden. Sy med kastesting henover ”dalene” mellem maskeknuderne, og stik skråt nedenunder til næste ”dal”. Når tråden trækkes til, bliver sammensyningen herved usynlig.
  Guide step %d
  4
  I toppen indstikkes en færdigsyet pung med lynlås (mål B: 12,5 og H: 9 cm ). Lynlåsen åbnes, og der syes med skjulte sting udefra i ”dalene” mellem maskeknuderne.
  Guide step %d
  5
  Stingene indvendig lægges ca. 4 mm under lynlåsen. Og hæft herefter trådender.
  Guide step %d
  6
  Strop: Klip en strimmel læderpapir i bredde 1,5 cm og længde 10 cm. Buk læderpapiret sammen, lav hul med hultang, og træk på lille 12 mm nøglering, som monteres i lynlåsens øje. Køb tubegarn her
  Gå også på opdagelse i:
  Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.