Pressemeddelelser


Creativ Company køber Finlands største hobbykæde

08.01.2018

Creativ Company A/S har købt aktiemajoriteten i Finlands førende leverandør af hobbymaterialer, Sinelli Oy. Dermed fortsætter Creativ Company sin internationale vækst.

Læs mere >>

 


Kapitalfonden Capidea investerer i Creativ Company

15.12.2016

Kapitalfonden Capidea bliver ny majoritetsaktionær i Creativ Company, og skal således være med til at sikre vores fortsatte vækst og udvikling.

Det har været vigtigt for os at finde sammen med en samarbejdspartner og investor, som ønsker at bygge videre på vores 16-årige fundament med fokus på kreativitet, sund forretning og en god arbejdsplads med mangfoldighed og stort socialt ansvar. Vi glæder os rigtigt meget over det nye partnerskab med Capidea, som vi er overbeviste om, vil styrke det potentiale, vi har for vækst.

Læs mere >>

 


KreaKampen på DR Ultra

20.04.16

DR Ultra lancerer en ny programserie ’KreaKampen’, som sætter spot på kreativitet og evnen til at kaste sig ud på dybt vand. Programmets tilrettelæggere har fået faglig sparring hos Creativ Company, hvor vi har mange års erfaringer med at udvikle børns og voksnes kreativitet.

Læs mere >>


Creativ Company henter ordre på 60 mio. kr. til Holstebro

09.11.15

Et udbud til en samlet værdi af ca. 60 mio. kr. er netop vundet af Creativ Company, efter at 15 kommuner samlet har valgt at købe alle deres hobbymaterialer i de næste to-fire år hos Holstebro-virksomheden.

Læs mere >>


Handicappede tegner ny designlinje for Creativ Company

21.09.15

Et tilfældigt møde mellem den socialøkonomiske virksomhed Glad Design og Creativ Company har ført til en ny designlinje, som handicappede tegnere har lagt streg til.

Læs mere >>


Holstebro-direktør udpeget til nyt socialøkonomisk råd

25.11.14

Socialministeren har udpeget fire medlemmer til et nyt socialøkonomisk råd med Stine Bosse i spidsen. Blandt de fire er Peter Nørgaard, direktør og kreativ købmand i Creativ Company A/S.

Læs mere >>


Creativ Company styrker international position

11.11.14

Creativ Company udvider sit marked i Finland og England med henholdsvis aktiekøb og forretningsovertagelse.

Læs mere >>


Creativ Company blev Årets Læreplads

05.11.12

Ni elever fra Creativ Company stod bag indstillingen, som første til, at deres arbejdsplads blev udnævnt som Årets Læreplads i Holstebro

Læs mere >>


To bliver til tre hos Creativ Company A/S

12.06.12                                                                                                                                                                          

Kommerciel direktør Anders Lindhardsen, 36 år, er 1. juni blevet ejer af en tredjedel af Creativ Company A/S, Holstebro, så virksomheden i dag har tre ligeværdige ejere.

Læs mere  >>


Creativ Company får regionens første nøglehulscertificering

25.05.12

Som den 8. virksomhed i Danmark har Creativ Company fået Fødevarestyrelsens officielle mærke – det grønne nøglehul – for at have gjort sin kantine sund og grøn.

Læs mere >>


Creativ Company er kåret som Europas 3. bedste arbejdsplads

27.05.2011

"Blandt ca. 1.380 virksomheder i 18 europæiske lande, blev Creativ Company i Holstebro kåret som Europas 3. bedste arbejdsplads ved en ceremoni i Paris torsdag aften"

Læs mere >>


Creativ Company kåret som Danmarks anden bedste arbejdsplads

19.11.2010

Siden 2006 har Creativ Company ligget i toppen blandt Danmarks bedste arbejdspladser, og er nu blevet kåret som anden bedste til arbejdsglæde

Læs mere >>


Creativ Company er europamester i stolthed

20.05.2010

Blandt 1.300 virksomheder i 17 europæiske lande, blev Creativ Company kåret som Europas 9. bedste arbejdsplads ved en ceremoni i Madrid 19. maj. Vi vandt samtidig konkurrencens specialpris for stolthed.

Læs mere >>


Creativ Company klæder Nørre Vosborg på til julen

04.12.2009
Julepyntningen af Nørre Vosborgs riddersal er i år blevet lagt i hænderne på produktudviklere og dekoratører fra Creativ Company. Resultatet er et enestående møde mellem fortidens nostalgi og moderne design og stil.

Læs mere >>