Pressemeddelelser

 

 


Creativ Company ansætter ny administrerende direktør

28.05.2020

43-årige Jakob Moeskjær fra Herning er blevet ny administrerende direktør hos Creativ Company

Læs mere >>

 


Creativ Company køber sig ind i Legeakademiet

03.04.2020

Vi har friet til Legeakademiet og de sagde heldigvis JA!

Læs mere >>

 


Creativ Company går til filmen sammen med Frode Får

17.10.2019

Når animationsfilmen ’A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon’ i dette efterår rammer biograferne verden over, kan store og små fans selv skabe tre af filmens heltefigurer med materialesæt fra Creativ Company. Det sker efter, at det prisvindende britiske Aardman har indgået licensaftale med Creativ Company.

Læs mere >>

 


Creativ Company køber franske CreaVea.com

07.06.2019

Creativ Company A/S har købt aktiemajoriteten i Frankrigs førende webshop af kreative hobbymaterialer. Opkøbet følger efter købet af Finlands største hobbykæde i 2018, og betyder, at Creativ Company nu er stærkt tilstede i det meste af Europa.

Læse mere >>

 


Creativ Company ansætter administrerende direktør

06.03.2019

43-årige Kasper Eis fra Viborg bliver ny administrerende direktør hos Creativ Company fra 1. april. Ambitiøse forventninger til Creativ Companys fortsatte udvikling og vækst betyder nu, at virksomheden tilfører yderligere ressourcer i direktionen.

Læs mere >>

 


Creativ Company køber Finlands største hobbykæde

08.01.2018

Creativ Company A/S har købt aktiemajoriteten i Finlands førende leverandør af hobbymaterialer, Sinelli Oy. Dermed fortsætter Creativ Company sin internationale vækst.

Læs mere >>

 


Creativ Company vokser og udvider igen

26.06.2017

Et udbud til en samlet værdi på knapt 100 mio. kr. er netop vundet af Creativ Company, efter at 45 kommuner samlet har valgt at købe alle deres hobbymaterialer i de næste fire år hos Holstebro-virksomheden. Det betyder flere ansatte og endnu en udvidelse af de fysiske rammer.
 

Læse mere >>

 


Kapitalfonden Capidea investerer i Creativ Company

15.12.2016

Kapitalfonden Capidea bliver ny majoritetsaktionær i Creativ Company, og skal således være med til at sikre vores fortsatte vækst og udvikling.

Det har været vigtigt for os at finde sammen med en samarbejdspartner og investor, som ønsker at bygge videre på vores 16-årige fundament med fokus på kreativitet, sund forretning og en god arbejdsplads med mangfoldighed og stort socialt ansvar. Vi glæder os rigtigt meget over det nye partnerskab med Capidea, som vi er overbeviste om, vil styrke det potentiale, vi har for vækst.

Læs mere >>

 


Ti år med 500 mennesker i afklaringsforløb

27.04.2016

Samarbejdet mellem Holstebro Kommune og Creativ Company om at hjælpe sårbare mennesker videre på arbejdsmarkedet har 1. maj 2016 tiårs jubilæum. Ca. 500 mennesker har igennem årene været i afklaringsforløb via det offentlige-private partnerskab.

Læs mere >>

 


KreaKampen på DR Ultra

20.04.2016

DR Ultra lancerer en ny programserie ’KreaKampen’, som sætter spot på kreativitet og evnen til at kaste sig ud på dybt vand. Programmets tilrettelæggere har fået faglig sparring hos Creativ Company, hvor vi har mange års erfaringer med at udvikle børns og voksnes kreativitet.

Læs mere >>

 


Creativ Company henter ordre på 60 mio. kr. til Holstebro

09.11.2015

Et udbud til en samlet værdi af ca. 60 mio. kr. er netop vundet af Creativ Company, efter at 15 kommuner samlet har valgt at købe alle deres hobbymaterialer i de næste to-fire år hos Holstebro-virksomheden.

Læs mere >>

 


Handicappede tegner ny designlinje for Creativ Company

21.09.2015

Et tilfældigt møde mellem den socialøkonomiske virksomhed Glad Design og Creativ Company har ført til en ny designlinje, som handicappede tegnere har lagt streg til.

Læs mere >>

 


Holstebro-direktør udpeget til nyt socialøkonomisk råd

25.11.2014

Socialministeren har udpeget fire medlemmer til et nyt socialøkonomisk råd med Stine Bosse i spidsen. Blandt de fire er Peter Nørgaard, direktør og kreativ købmand i Creativ Company A/S.

Læs mere >>

 


Creativ Company styrker international position

11.11.2014

Creativ Company udvider sit marked i Finland og England med henholdsvis aktiekøb og forretningsovertagelse.

Læs mere >>

 


Creativ Company blev Årets Læreplads

05.11.2012

Ni elever fra Creativ Company stod bag indstillingen, som første til, at deres arbejdsplads blev udnævnt som Årets Læreplads i Holstebro

Læs mere >>

 


To bliver til tre hos Creativ Company A/S

12.06.2012                                                                                                                                                                          

Kommerciel direktør Anders Lindhardsen, 36 år, er 1. juni blevet ejer af en tredjedel af Creativ Company A/S, Holstebro, så virksomheden i dag har tre ligeværdige ejere.

Læs mere  >>

 


Creativ Company får regionens første nøglehulscertificering

25.05.2012

Som den 8. virksomhed i Danmark har Creativ Company fået Fødevarestyrelsens officielle mærke – det grønne nøglehul – for at have gjort sin kantine sund og grøn.

Læs mere >>

 


Creativ Company er kåret som Europas 3. bedste arbejdsplads

27.05.2011

"Blandt ca. 1.380 virksomheder i 18 europæiske lande, blev Creativ Company i Holstebro kåret som Europas 3. bedste arbejdsplads ved en ceremoni i Paris torsdag aften"

Læs mere >>

 


Creativ Company kåret som Danmarks anden bedste arbejdsplads

19.11.2010

Siden 2006 har Creativ Company ligget i toppen blandt Danmarks bedste arbejdspladser, og er nu blevet kåret som anden bedste til arbejdsglæde

Læs mere >>

 


Creativ Company er europamester i stolthed

20.05.2010

Blandt 1.300 virksomheder i 17 europæiske lande, blev Creativ Company kåret som Europas 9. bedste arbejdsplads ved en ceremoni i Madrid 19. maj. Vi vandt samtidig konkurrencens specialpris for stolthed.

Læs mere >>

 


Creativ Company klæder Nørre Vosborg på til julen

04.12.2009
Julepyntningen af Nørre Vosborgs riddersal er i år blevet lagt i hænderne på produktudviklere og dekoratører fra Creativ Company. Resultatet er et enestående møde mellem fortidens nostalgi og moderne design og stil.

Læs mere >>