Halloween Sale! Brug koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vores sortiment t.o.m. 31/10 2021.
Indlæser...

Powermagnet

Varenummer:
517931

Powermagnet

Varenummer:
517931
51,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering

Superstærk magnet, der kan holde på køleskabets store og små kunstværker.

Leder du efter en kraftig magnet, der kan holde på de helt store værker uden at glide ned? Så er du kommet til det rigtige sted. Vores stærke magnet sørger for, at tingene bliver, hvor de skal. Med andre ord, så behøver din tomme køleskabslåge ikke længere at råbe efter udsmykning i form af fotos, tegninger og huskesedler. Du kan endelig få et personligt indspark i dit køkken, så det kreative øje har noget at kigge på. Måske skal du overveje om selve magneten skal være et værk i sig selv. Lav sjove figurer eller søde motiver og lim fast på magneten med en limpistol. Inden længe har du mest dekorative køleskab eller magnettavle i hele nabolaget.

I dit stilsikre, skandinaviske køkken er køleskabet det hvide lærred, hvor du kan lade fantasien løbe løbsk på. Alt, lige fra dine feriefotos, opskriften på den lækreste spaghetti carbonara og venindes fødselsdagsinvitation, kan hænge derpå. Magneternes kraft og styrke holder nemlig det hele oppe, så det tilsammen udgør et lille personligt værk. Men magneterne kan hurtigt blive prikken over i'et. Dem kan du nemlig dekorere med finurlige figurer af krympeplast, udklip af mosgummi, filt eller støbte figurer af gips. Mulighederne er mange, kreativiteten er høj og livet er for kort til kedelige magneter og et tomt, ikke-dekoreret køleskab.

Specifikationer
Varenummer517931
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167739198
Detailmængde 10 stk.
Indholdsmængde 10 stk.
diam. 10 mm
tykkelse 2 mm

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.