Permanent marker

Varenummer:
25044

Permanent marker

Varenummer:
25044
43,95 DKK
På lager
Levering er 3-5 hverdage

Denne tusch er en alkoholbaseret, permanent marker med fast filtspids og er velegnet til skilteskrivning og som opmærkningstusch på mange forskellige overflader.

Tuschen er især fortrinlig til skrift og tegning på flipoverpapir, skilteskrivning på karton og pap m.m. Brug den derudover også som opmærkningstusch på fx plastkasser, glas og bøtter, metallåg, tekstiler, værktøj m.m. Ønsker du at dekorere glas og porcelæn, som efterfølgende skal kunne tåle opvask i maskinen, anbefaler vi i stedet at vælge en særlig glas- og porcelænstusch, som varmehærdes for øget holdbarhed. Da denne tusch er alkoholbaseret, kan du på helt glatte overflader fjerne den med husholdningssprit. Alkoholbaserede tuscher anbefales ikke til børn

Specifikationer
Varenummer25044
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167100639
Detailmængde 4 stk.
Indholdsmængde 4 stk.
streg 1,5-3 mm
Farvesort;blå;grøn;rød

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.