Pouring-Fluid

Varenummer:
301840

Pouring-Fluid

Varenummer:
301840
52,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Akryl- og vandbaseret klar medie, som skaber Tørrer blankt og vandfast op og gulner ikke.

Med vores medie kan du kaste dig ud i en verden af smukke kunstværker, hvor ikke ét udtryk bliver ens. Når mediet blandes med akrylmaling, gør det malingen mere flydende og lækkert. De gyldne dråber egner sig perfekt til fluid painting teknikker, hvor ordet dekorativ får en hel ny mening. Men vent! Vi ved, at dit kreative engagement er stort, men inden du starter, skal du dække af med plastik og tage de praktiske engangshandsker på. Vælg et antal farver fx 4, som du ønsker at trylle et kunstværk med. Hæld farver og Pouring Fluid i forholdet 2:1 i 4 bægere og rør rundt. Hæld nu alle farver i lag i et bæger. Læg et malerlærred ovenpå bægeret med dugen ned mod malingen, vend rundt og løft bægeret, så farverne flyder ud. Vip og bevæg lærredet, så farverne fordeles og flyder rundt på overfladen. Hjælp eventuelt til med en pind. Lad det tørre i 24 timer, inden du dekorerer væggen med dit kreative resultat..

Det kribler altid i fingrene efter nye gør-det-selv-projekter, så da du hørte om Fluid Art, kunne du næsten ikke få armene ned af bare ren begejstring. Endelig en ny del af hobbyuniverset, du kan kaste dig ud i. De tre tomme lærreder fra hobbyrummet er nu dine prøveklude for den nyopdagede maleteknik. Idet du lægger sidste hånd på værket, opdager den smukke marmoreringseffekt, som træder mere og mere frem. Selvom du ikke er den fødte kunstner, nyder du hvert øjeblik, hvor du kan dykke ned i det kreative univers og skabe nye, flotte dekorationer til dit hjem.

Specifikationer
Varenummer301840
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer4000798121174
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 150 ml

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

EUH208 Indeholder 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one; mixture of 5-chlor-2-methyl-2H-isothiazol-3- one and 2-methyl-2H-isothiazol-3-one (3:1). Kan udløse allergisk reaktion.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.