FRI FRAGT: Brug koden 321854 netop nu og få fri levering, når du køber for mere end 199 kr.

Posca Tusch

Varenummer:
271044

Posca Tusch

Varenummer:
271044
76,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Vandbaseret, permanen og stærk pigmenteret tusch i god kvalitet med penselformet pumpespids. Tuschen er velegnet til kalligrafi, tegninger og til at male med på de fleste overflader. Den tørrer mat og er vandfast.

Ryst tuschen godt, og tryk pumpespidsen forsigtigt op og ned, til farven løber til spidsen, og tuschen er klar til brug.

Lav de flotteste motiver, mønstre eller smuk skrift på kedelige eller slidte overflader, som har brug for et strejf af personlighed. Eller måske vil du bare gerne skrive navn på dine ting. De fleste overflader kan males og dekoreres med Posca tuscher. Penselspidsen giver mulighed for at lave bløde penselstrøg med varierende bredde, når du skal lave kalligrafi. Tuschen dækker på såvel lyse, som mørke eller farvede flader. Brug den på papir, pap, træ, metal, glas, sten m.m. Efter tørring kan tuschen tørres af med en fugtig klud

Specifikationer
Varenummer271044
FarveGul
BrandUni-Posca
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer4902778559697
nr. PCF350
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
streg 1-10 mm
spidstype
Farvegul

Levering
Der vil normalt gå 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.