10+

Portræt som skulptur af ballon med gipsgaze

Portræt som skulptur af ballon med gipsgaze

Inspiration: 13878

Fra: 14,95 kr

Til: 13.195,50 kr

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 14,95 kr

Til: 13.195,50 kr

Dette kreative projekt styrker børns livs- og billedklogskab ved at kombinere historie og billedkunst. Ved at lære om Påskeøen og de store statuer af vulkansk tuf erfarer børnene forskelligheder i kunst, kultur og hos mennesker (livs-klog). Børnene skal herefter selv prøve at skabe deres egen statue/skulptur (i mindre målestok) i gipsgaze. Når børn fremstiller ting i gipsgaze, styrkes deres rumlige viden (billed-klog).
Guide step 1
Step 1.
Klip nederste del af en tom mælkekarton. Heri stilles en ballonpind (afkortet efter ønske), monteret med en ballonholder i hver ende.
Guide step 2
Step 2.
Støb nu en fod i mælkekartonen ved at fylde den med støbemasse. Lad tørre 1-2 døgn.
Guide step 3
Step 3.
Blæs ballonen fuld af luft, bind en knude og fastgør den i holderen. Herefter beklædes/modelleres ballonen i 3-4 lag med våd gipsgaze. OBS! Vær omhyggelig med at beklæde ballonpinden, så overgangen bliver jævn, og skulpturen står stabilt.
Guide step 4
Step 4.
Efter tørring ca. 1-2 døgn kan skulpturen evt. males med Art School akrylmaling.
Guide step 5
Livs-klog
Eksistentiel viden. Styrkes ved aktiviteter hvor børnene skal bruge deres evner til at erkende, at livet og tilværelsen er forskellig fra barn til barn.
Guide step 6
Billed-klog
Rumlig viden. Styrkes ved aktiviteter hvor børnene skal bruge deres evner til at opfatte, erkende og udtrykke sig om den rumlige, konkrete verden.

Køb varerne til idéen

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms