Weekend Sale: Nyd weekenden med 25% rabat på vores store udvalg af bomuldsgarn. Find din rabatkode her

Pomponer

Varenummer:
518900

Pomponer

Varenummer:
518900
41,95 DKK
På lager
1-3 hverdages levering
Skift variant

Superbløde pomponer, der giver ethvert hobbyprojekt et farverigt pift.

Kast din hobbykærlighed på disse superbløde pomponer, der kommer i et utal af friske farver. Når først du har dem liggende, kan du hurtigt og nemt sætte mere spræl på både dine små og store værker. Lim dem fast med en limpistol eller hobbylim, og inden længe har du spredt en farveglæde uden lige. Ikke alene bidrager de runde plysbolde med at give alt, hvad de kommer i nærheden af, et festligt pift. Der er selvfølgelig også en god chance for, at selve synet af de farverige pelskugler, der omringer dine værker, kan løfte dit humør på en kedelig gråvejrsdag.

Der er absolut ingenting, der bringer humøret mere op end farver. Det skulle da lige være at bruge sin tid på en kreativ hobby. Heldigvis kan de to ting let forenes med disse superbløde og lodne bolde, der kan indgå i enhver kreativ idé, hvis bare man har lidt fri fantasi. Saml familien og hav den fedeste dag, hvor kreativiteten får frit spil. Hvis I sammen hjælper hinanden, kan I uden tvivl finde et sted til hver eneste af pompon. Både stentrolden skal have hans karakteristiske hårpragt limet på, der gør ham til den smarteste i hele troldeskoven. Men glem ikke fødselsdagskortet, der skal udstråle dine fantastiske pynteevner. Den dekorerer du selvfølgelig også med de små festlige bolde af plys, så kortet matcher fødselarens farverige personlighed. Kast dig over de supersjove pomponer, så dit personlige hobbyunivers fyldes op med en god portion fest og farver.

Specifikationer
Varenummer518900
FarveAssorterede farver
Enhedpk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167422724
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 42 g
diam. 5-40 mm
Farveass. farver

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.