Halloween Sale! Brug koden: HALLOWEEN25 og spar 25%* på hele vores sortiment t.o.m. 31/10 2021.
Indlæser...

Pixel Art med rørperler

Varenummer:
v15146

Pixel Art med rørperler

Varenummer:
v15146

Dette kreative projekt styrker børns jegklogskab, idet de laver pixel art-selvportrætter med rørperler på perleplade efter forlæg, som forinden er lavet på ternet papir og farvelagt med tusch og farveblyanter.

Vælg produkter til idéen

* Påkrævede felter

Total price for selected products
Din tilpasning
Pixel Art med rørperler
Pixel Art med rørperler

På lager

261,00 DKK

Oversigt
  Kreativ idé
  Sådan gør du
  Guide step %d
  1
  Lad børnene lave deres selvportræt på ternet papir med inspiration fra Pixel Art trenden. Antal felter/pixel skal passe til antal ”søm” på den perleplade der anvendes senere.
  Guide step %d
  2
  Tip: Hæld rørperler i bøtter, så børnene kan hente de farver de får brug for undervejs.
  Guide step %d
  3
  Rørperler sættes på perleplade efter forlægget. Lad børnene vide, at det er OK at freestyle og tilrette i forhold til forlægget. Fortæl/vis også børnene, at bagsiden er flottest, når perlerne er strøget/smeltet. D.v.s. skrift/bogstaver fx skal spejlvendes, hvis den ikke-strøgne side vender opad. Dette er der også læring i.
  Guide step %d
  4
  Lad børnene selv stryge deres perleplader..( naturligvis – afhængig af alderstrin - under opsyn og med gode råd til temperatur osv. ) Husk at lægge bagepapir mellem perler og strygejern.
  Guide step %d
  Jeg-klog
  Personlig viden. Styrkes ved aktiviteter, hvor børnene skal brug deres selvindsigt, evnen til at handle og tage personlige beslutninger i overensstemmelse med omgivelserne.
  Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.