Black Week: Spar op til 80%* på et stort udvalg af hobbyartikler - *KUN så længe lager haves. Gælder kun privatkunder. Find tilbuddene her.

Permanent Tusch

Varenummer:
25010

Permanent Tusch

Varenummer:
25010
Tilbudspris 60,00 DKK Vejl. pris inkl. moms 75,95 DKK
På lager
Levering er 3-5 hverdage

Alkoholbaseret, permanent tusch, der gør underværker både derhjemme og på kontoret . Den perfekte tegne- og skrivetusch, som hæfter på de fleste overflader..

Er du også ved at gå ud af dit gode skind, når tuschen vælger at protestere lige midt i skriverierne? Har du har haft mareridt om halvfærdige huskesedler og notater, som er tæt på usynlige, så bare rolig! Sådan behøver det ikke at være. Du skal ikke tage dig til takke med halvdårlige skriveredskaber, som standser dig midt i den gode idé. Når den gode idé melder sig, skal du være klar med en kvalitetstusch, der skriver og tegner som en drøm. Vores permanent tusch er med til enhver streg, prik og linje, du laver. Husk blot at sæt hætten på efter endt brug, så tuschen ikke tørrer ud. Vær desuden opmærksom på, at alkoholbaserede tuscher ikke er for børn..

Er du praktikker til fingerspidserne, kan du ikke undvære en tusch, som sætter orden i tingene. Når du har den lige ved hånden, er du klar til at opmærke alt fra tøj, plastkasser, metalemner og glas. Er du derimod mere en kreativ ildsjæl, der brænder for at kunne lave de helt rigtige streger på dine kreationer, er en god tusch også uundværlig. Du skal måske tegne øjne på de små figurer, så de får den helt rigtige mimik. Men er du typen, der kan sidde fordybet i timevis med sjove illustrationer på tegneblokken, skal en kvalitetstusch være dit basisværktøj, Både hjemme og på kontoret kan en permanent tusch gøre underværker.

21%
Specifikationer
Varenummer25010
FarveSort
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer752481429510
Detailmængde 5 stk.
Indholdsmængde 5 stk.
streg 2x0,6+2x0,8+1,3 mm
Farvesort

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.