Permanent Tusch

1 Pk., 5 Stk., Streg 2x0,6+2x0,8+1,3 mm, Sort
#25010
#25010
0% of 100
0
48
87,95 kr.
Underret mig
Udsolgt
(Varen er udsolgt)

Tjen 8 point hos  Club Creativ

Skift variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Alkoholbaseret, permanent tusch, der gør underværker både derhjemme og på kontoret . Den perfekte tegne- og skrivetusch, som hæfter på de fleste overflader.

Er du også ved at gå ud af dit gode skind, når tuschen vælger at protestere lige midt i skriverierne? Har du har haft mareridt om halvfærdige huskesedler og notater, som er tæt på usynlige, så bare rolig! Sådan behøver det ikke at være. Du skal ikke tage dig til takke med halvdårlige skriveredskaber, som standser dig midt i den gode idé. Når den gode idé melder sig, skal du være klar med en kvalitetstusch, der skriver og tegner som en drøm. Vores permanent tusch er med til enhver streg, prik og linje, du laver. Husk blot at sæt hætten på efter endt brug, så tuschen ikke tørrer ud. Vær desuden opmærksom på, at alkoholbaserede tuscher ikke er for børn..

Er du praktikker til fingerspidserne, kan du ikke undvære en tusch, som sætter orden i tingene. Når du har den lige ved hånden, er du klar til at opmærke alt fra tøj, plastkasser, metalemner og glas. Er du derimod mere en kreativ ildsjæl, der brænder for at kunne lave de helt rigtige streger på dine kreationer, er en god tusch også uundværlig. Du skal måske tegne øjne på de små figurer, så de får den helt rigtige mimik. Men er du typen, der kan sidde fordybet i timevis med sjove illustrationer på tegneblokken, skal en kvalitetstusch være dit basisværktøj, Både hjemme og på kontoret kan en permanent tusch gøre underværker.

10%
Specifikationer
Varenummer25010
Enhedpk.
SæsonBasis
EAN752481429510
Detailmængde 1 pk.
Indholdsmængde 5 stk.
streg 2x0,6+2x0,8+1,3 mm
Farve sort
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Permanent Tusch, streg 2x0,6+2x0,8+1,3 mm, sort, 1x5stk./ 1 pk.
Din bedømmelse
Tilbage
Jeg handler som
Fortsæt som gæst
Dine fordele ved login

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se din ordrehistorik

✔ Nem check out
Dine fordele ved login

✔️ Dine særlige priser

✔️ Særlige B2B-produkter

✔️ B2B-marketing univers
Dine fordele ved login

✔ Indhold specielt til dig

✔ Dine særlige priser
Copyright © 2021-nu Creativ Company Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.