Pergamentpapir

Varenummer:
224826

Pergamentpapir

Varenummer:
224826
25,95 DKK
På lager
Levering er 3-5 hverdage

Let transparent vellumpapir, der kan forvandles til flot papirkunst..

Mangler du papir, der kan rives, klippes og males til papirkunst? Vellumpapir er en speciel type papir, som du kan bruge til både kunst- og hobbyprojekter. Det delikate og glatte papir, der også kaldes pergamentpapir, kan laves til de flotteste dekorationer. Du kan med fordel lave udskæringer i papiret med en skærekniv. På den måde får du et knivskarpt motiv med detaljerne i orden. Vil du have en solid dekoration, som holder, skal du bruge dobbeltklæbende tape eller limtyper velegnet til glatte flader..

Har nemt ved de opgaver, der kræver fingersnilde, mangler du måske en sand udfordring, der sætter dine finmotoriske evner på overarbejde. Udforsk den ældgamle foldekunst, origami, hvor du skaber figurer, som ligner bittesmå kunstværker. Det er en kunst, som kræver sine foldeteknikker, men først og fremmest kræver det vellumpapir af god kvalitet og timevis af fordybelse. Dykker du ned i det japanske håndværk, sætter du din koncentration op på ukendt niveau, for her handler alt om små detaljer. Pergament kan således være starten på en ny hobby, hvor skaberglæden er så stor, at du har svært ved at slippe det igen.

Specifikationer
Varenummer224826
FarveLilla
BrandHappyMoments
Enhedpk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854318310
Papir størrelseA4
Gramweight 100 g
Detailmængde 1 pk.
Salesqtyunit 10 ark
Sheetsize 210x297 mm
Paperformat A4
Farvelilla

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.