Penalhus

Varenummer:
499070

Penalhus

Varenummer:
499070
20,95 DKK
På lager
Levering er 3-5 hverdage

Pænt penalhus af 100% bomuld, der kan dekoreres efter ens personlige smag..

Et penalhus behøver ikke kun at være den praktiske beholder, der holder på alle skriveredskaberne. Det kan også være et kreativt kunstværk i dit helt eget design, der stolt tages op af tasken eller pralende lægges frem på skrivebordet. Du kan bruge timevis af kreativitet på at dekorere et penalhus, som udstråler lige præcis din personlighed. Find derfor de farver og former, som du kan lide og mal løs med tusch eller maling, der er beregnet til tekstil, så du får det absolut bedste resultat. Husk at lægge plastik eller andet ind i penalhuset, mens der dekoreres med tekstiltusch eller tekstilmaling, så farven ikke smitter af på bagsiden..

Men hvorfor stoppe ved maling og tusch, når hobbyuniverset er fyldt op til renden med pyntemuligheder? Det er kun din egen personlige smag, der afgør, hvordan penalhuset kommer til at se ud. Invitér til en kreativ eftermiddag, så vil du se, hvor forskelligt kreativiteten udfolder sig. Du ser en, der syer hendes navn med perler, så penalhuset får et elegant og mere luksuriøst udtryk. En anden stryger lystigt motiver på med glitrende strygestof, mens en helt tredje har valgt at stemple statements på med bogstaver. Det er i virkeligheden kun fantasien, der sætter grænser, når du skal dekorere dit eget penalhus af bomuld. Både for børn og voksne kan få glæde af et penalhus i ens egen stil. Der er timevis af krea-hygge i bare ét penalhus.

Specifikationer
Varenummer499070
FarveHvid
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5707167219539
Gramweight 300 g
Salescontentqty 1 stk.
Salesqtyunit 1 stk.
Længde 20 cm
Diameter 6 cm
Washing
Farvelys natur

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.