Black Week: Spar op til 80%* på et stort udvalg af hobbyartikler - *KUN så længe lager haves. Gælder kun privatkunder. Find tilbuddene her.

Penalhus

Varenummer:
499661

Penalhus

Varenummer:
499661
20,95 DKK
På lager
Levering er 3-5 hverdage

Sæt kulør på dette smarte penalhus/clutch, der har forprintede motiver i sort på den ene side. Med tekstiltuscher eller tekstilmaling i dine yndlingsfarver kan du dekorere penalhuset, så det bliver mere personligt. Penalhuset er af 100% bomuld og har praktisk lynlåslukning, så den holder på tingene.

Dekorer let de fortrykte motiver med tekstiltusch eller tekstilmaling. Læg evt. et lag papir, karton eller plast imellem lagene, så gennemsmitning undgås. Strygefixer emnet efter dekoration og tørring, så emnet tåler vask..

Forbydelse ved at farvelægge Succes ved at motiverne er fortrykte

Specifikationer
Varenummer499661
Enhedstk.
SæsonBasis
Ean nummer5712854182669
Gramvægt 245 g
Detailmængde 1 stk.
Indholdsmængde 1 stk.
str. 21x9 cm
Motiv/form pirat
Farvelys natur

Levering
Der vil normalt gå 3-5 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 399,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du altid 14 dages fuld returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.