Pearl Clay®

Varenummer:
78717

Pearl Clay®

Varenummer:
78717
73,95 DKK
På lager
Levering er 1-3 hverdage
30 dages udvidet returret
Fragt fra kun 33 kr.
Vi er e-mærket

Sæt med perler i 3 ass. farver samt modelleringsgel.

Selvhærdende modelleringsmateriale med perlemorsfarvede plastperler, som du kan bruge til at beklæde og modellere omkring forskellige emner.

Del modelleringsgelen i 3 dele, og bland op med perlerne i de 3 bøtter, så modelleringsmassen er klar til beklædning. Tril små kugler, og sæt dem på en overflade. Fordel dem med fingrene, indtil det ønskede område er beklædt med perlerne, og lad det tørre. Du kan bruge Pearl Clay® på både styropor, pap og andre let sugende flader. Pearl Clay® hærder fast op, og modelleringsgelen er transparent, så du kan ikke se den i de færdige kreationer.

Brug den effektfulde modelleringsmasse med de store skinnende perler alene - eller kombiner den med andre modelleringsmasser, fx Foam Clay® eller Silk Clay®. Du kan lave mange spændende kreationer med Pearl Clay®:.

  • Lav unikke hårspænder, som pynter i dit hår til både hverdag og fest
  • Dekorer sjove stoffigurer, som du bagefter sætter på dine nøgleringe, og lad figurerne sprede inspiration og glæde hos andre kreative sjæle
  • Pynt en trææske med de dekorative perler, så den får et elegant look
.

Pearl Clay® er et sikkert hit hos børn. Materialet smitter ikke af, er nemt at arbejde med og hærder fast op. Det selvhærdende materiale med de fine perlemorsfarvede plastperler er derfor superpraktisk og sjovt at bruge for familiens små - den direkte kontakt med materialet styrker både den taktile sans og fingermotorikken. Så saml hele familien omkring bordet, og start de hyggelige og kreative projekter.

inkl. vejledning

Specifikationer
Varenummer78717
BrandPearl Clay
Enhedsæt
Ean nummer5712854305433
Detailmængde 1 sæt
Indholdsmængde 1 sæt
Farve grøn;hvid;rød

Levering
Levering er 1-3 hverdage fra du afgiver din bestilling, til du modtager dine varer. Og køber du for 249,- inkl. moms eller derover, sparer vi dig for fragtomkostningerne ved levering (Gælder kun forsendelse til pakkeshop).

Retur
På samtlige varer har du 30 dages udvidet returret, såfremt de returneres i ubrudt originalemballage, og vi modtager en utvetydig erklæring om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten.

Advarsel. Indeholder små dele. Kvælningsfare. Anvendes under opsyn af en voksen.
Sikkerhedsdatablad
Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.