Påskeæg af pap dekoreret med mønster af quilling

Påskeæg af pap dekoreret med mønster af quilling

Inspiration: 12977

Fra: 5,00 kr

Til: 7.435,25 kr

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms

Lagerstatus: På lager

Fra: 5,00 kr

Til: 7.435,25 kr

Karton fra Canson, skåret i strimler på en guillotine-skærer, rullet i spiraler med quilling-pen og formet i et quilling-board. Herefter er alle spiralerne limet fast på papæg, malet med Plus Color akrylmaling.

Guide step 1
1.
Papægget males med Plus Color Akrylmaling, hvid.
Guide step 2
2.
Canson Karton skæres i 5 mm brede strimler på en guillotine-skærer fra Fiskars. Begynd med at skære kartonstykket til, så guillotine-skærens fortrykte måleredskab kan ses og anvendes i ventre side.
Guide step 3
3.
Hver strimmel sættes i quilling-pennens revne og sammenrulles til en stram spiral. Placér evt. strimlen i et quilling-board, så formen holdes bedre.
Guide step 4
4.
Spiralen tages op af quilling-boardet, hvis det er valgt som hjælpeværktøj, og rulles forsigtigt ud mellem to fingre. Herefter limes forsigtigt og spiralen kan igen sættes i spænd i boardet, til limen er tør.
Guide step 5
5.
De hærdede spiraler limes fast på ægget, så det færdige resultat fremstår med et mønster. Hvad enten ægget ønsket helt eller delvist dækket af spiraler.
Guide step 6
6.
TIP! Halve strimler kan evt. presses ned i en lidt større hjerteform på quilling-boardet - flere ad gangen og limes sammen med et par dråber lim.

Køb varerne til idéen

Pris som konfigureret: 0,00 kr

Inkl. moms