Spar op til 80% i årets bedste kreative sommerudsalg til dine og børnenes sommer-sysler: se tilbuddene her

Påskeæg af pap dekoreret med mønster af quilling

Varenummer
v12977

Karton fra Canson, skåret i strimler på en guillotine-skærer, rullet i spiraler med quilling-pen og formet i et quilling-board. Herefter er alle spiralerne limet fast på papæg, malet med Plus Color akrylmaling.

Køb produkterne til idéen

* Påkrævede felter

Samlet pris for valgte produkter
Din tilpasning
Påskeæg af pap dekoreret med mønster af quilling
Påskeæg af pap dekoreret med mønster af quilling

På lager

5,00 DKK

Oversigt
  Sådan gør du
  Guide step %d
  1.
  Papægget males med Plus Color Akrylmaling, hvid.
  Guide step %d
  2.
  Canson Karton skæres i 5 mm brede strimler på en guillotine-skærer fra Fiskars. Begynd med at skære kartonstykket til, så guillotine-skærens fortrykte måleredskab kan ses og anvendes i ventre side.
  Guide step %d
  3.
  Hver strimmel sættes i quilling-pennens revne og sammenrulles til en stram spiral. Placér evt. strimlen i et quilling-board, så formen holdes bedre.
  Guide step %d
  4.
  Spiralen tages op af quilling-boardet, hvis det er valgt som hjælpeværktøj, og rulles forsigtigt ud mellem to fingre. Herefter limes forsigtigt og spiralen kan igen sættes i spænd i boardet, til limen er tør.
  Guide step %d
  5.
  De hærdede spiraler limes fast på ægget, så det færdige resultat fremstår med et mønster. Hvad enten ægget ønsket helt eller delvist dækket af spiraler.
  Guide step %d
  6.
  TIP! Halve strimler kan evt. presses ned i en lidt større hjerteform på quilling-boardet - flere ad gangen og limes sammen med et par dråber lim.
  Copyright © 2021-nu Creativ Company A/S. Alle rettigheder forbeholdes.